Blog Header

Blog OTP

Jaume Perna Bertran, president i soci fundador d`OTP Global Engineering

Amb aquestes paraules resumim l’article que la revista del col·legi d’enginyers de Barcelona, Theknos, dedica a Jaume Perna, fundador i president d´OTP Global Engineering

Jaume exposa des d’una mirada retrospectiva, la seva transició del món rural a el sector de l’enginyeria, així com la seva filosofia de treball que avui constitueixen els pilars d´OTP: Passió, constància, capacitat de treball i empatia.

Podeu llegir l’article complet aquí

 

Hector Fernandez Ramiro responsable de projectes d´OTP enginyeria realitzant la ponencia al 1er congrès d´enginyeria d´instal·lacions

El passat 2 de novembre, OTP va participar en el 1er congrès d´enginyeria d´Instal·lacions celebrat al Wolrd Trade Center de Barcelona.Durant tota la jornada uns 450 assistens van poder gaudir del intercambi de coneixements i experiència en el disseny d´instal·lacions i el sector de la edificació.

El Responsable de projectes d´OTP, Hector Fernández Ramiro, va ser l´encarregat de dirigir la ponència sobre la instal·lació dels punts càrrega elèctrica de vehicles a l´espai Avancem.

Personalment va ser un privilegi poder compartir coneixements i experiències en aquest primer congres ACI amb tots els agents que constitueixen el nostre sector, enginyeries, instal·ladors i fabricants amb una gran interactuació i sinergia entre tots els assistents.

Durant la ponència l´Hector va exposar els seus coneixements tècnics, les novetats legislatives, i les diferents facilitats que ofereix el govern per incentivar l´ús del cotxe elèctric.

Amb un ús gairebé ininterromput dels espais de conferències amb més de 30 ponències i taules rodones en un mateix dia; destaquem l’espai de networking annex on vàrem poder departir amb els assistens.

Volem agrair l´interès de tots el assistents i esperem en el futur poder participar en una segona edició.

interempresas, associació empresarial de l'hospitalet i baix llobregat (aeball), associació catalana de franquiciadors, Associació de Consultors d'Instal·lacions.

El passat mes d´octubre OTP bona part dels medis de comunicació relacionats amb el teixit empresarial a nivell local i estatal van donar a conèixer la celebració del nostre 40è aniversari.

Entre el mitjans que van fer ressò de la nostra celebracio trobem:

A OTP volem agraïr la difusió del nostre aniversari i la seva inestimable tasca que realitzen a la comunicació empresarial del nostre país.

Aquest 5 de novembre s´inagura el 1r Congrés d’Enginyeria d’Instal.lacions (1CEI), amb l’objectiu de generar un nou espai d’intercanvi de coneixement i experiència que es converteixi en referent per als consultors d’instal·lacions i altres agents relacionats amb el món de l’edificació.

ACI posa en marxa a Barcelona el primer congrés adreçat al sector de l´edificació en general i al dels professionals del disseny d´instal·lacions en particular.

Amb la participació de més de quaranta empreses, el congrès servirà de plataforma per a tractar temes relacionats amb l’edificació sostenible i els edificis d’energia quasi nul·la, així com  totes les implicacions que comporta el disseny d’instal·lacions més eficients i l’anàlisi en profunditat de les tendències en els models de construcció actuals.

OTP Global Engineering formarà part de l´Espai Avancem, on s´abordarà temes d’anàlisi de tendències i evolució del disseny d’instal·lacions i de l’edificació en general.

Héctor Fernández Ramiro, responsable de projectes a OTP Global Engineering durà a terme una ponència sobre la instal·lació dels punts  càrrega elèctrica de vehicles, on tractarà els següents punts:

  • Legislació d’aplicació i tràmits per legalització.
  • Tipus de recàrrega: convencional, semi-ràpida i ràpida.
  • Disseny de les instal.lacions, esquemes de connexió i previsions en noves edificacions.
  • Tipus de connectors, controladors de càrrega i equips de mesura.

Us hi esperem!

Jaume y Oriol Perna de OTP global engineerin, ingenieria con 40 años proyectando para las personas

L´enginyeria catalana OTP Global Engineering, dirigida per Oriol Perna, va ser fundada a Barcelona l’any 1979 per Jaume Perna, actual President.

Va iniciar la seva activitat com empresa d’enginyeria especialitzada en el disseny, la direcció tècnica i la legalització tècnica i administrativa de instal·lacions. Des del seu origen ha col·laborat amb els seus clients aportant valor amb solucions tècniques flexibles, reinventant-se contínuament en funció de les necessitats del client i el projecte, i transmetent confiança, proximitat i tranquil·litat.

Al llarg d’aquests 40 anys OTP ha crescut en nombre de persones i projectes mantenint els últims 4 anys un creixement sostingut per sobre del 15% anual i guanyant-se la confiança i el reconeixement dels seus clients, col·laboradors i empleats.

OTP Global Engineering està format per un equip de professionals amb una llarga experiència i una forta actitud de compromís envers la qualitat de la seva feina i la satisfacció del client.

Realitzats més de 7.000 projectes per a tot tipus de clients i sectors com l’hostaleria, restauració, promocions d’habitatges, edificis d’oficines, centres comercials i esportius, comerços, industries, entre d’altres.

Destaquem la capacitat d’adaptació al tipus de projecte i personalització amb l’interlocutor per a copsar les necessitats i transformar-les en solucions tècniques viables.

OTP Global Engineering està format per un equip de professionals amb una llarga experiència i una forta actitud de compromís envers la qualitat de la seva feina i la satisfacció del client.

Volem agrair a clients i col·laboradors la seva confiança que ens ha permès al llarg d’aquests 40 anys créixer en valors, experiència i servei. Des de la nostra companyia volem posar en valor la importància del factor humà entenent aquest com a motor que ens fa avançar cap al futur.

Celebración 25 años de OIC Penta

OIC Penta, empresa especialitzada en l’àmbit de la construcció, rehabilitació i manteniment d’edificacions públiques i privades, va celebrar els 25 anys el passat mes de maig.

Durant la vetllada en un insòlit restaurant ubicat a la muntanya de montjuïc, els socis fundadors Pere Ramírez, Ramon Codinach i Antoni Antich van agraïr als més de 200 invitats aquests 25 anys de col·laboració.

A OTP volem agraïr la confiança mútua durant aquests 25 anys, i desitgem que siguin per molts més.

Jaume Perna, fundador d´OTP Global Engineering a la fira contrumat

La setmana passada es va celebrar la vigèsima primera edició del BBC Construmat, l´esdeveniment de referència internacional que activa i acompanya la transició del sector de la construcció cap a un nou model de creixement i desenvolupament sostenible.

Durant els 3 dies de celebració de l´event, OTP ha format part del nou espai ” the professional spot” per a donar a conèixer la nostre labor com a enginyeria i les solucions que podem aportar en un sector en continu moviment.

A OTP fem un balanç positiu d´aquesta edició amb on han assisitit més de 54.000 visitants, on hem pogut conèixer iniciatives en diferents arees com l´eficiencia energètica, la tecnologia BIM i el I+D+I aplicat al sector de la construcció.

Interior bar Il tramezzino

“Il Tramezzino” és un bar-cafeteria situat al cor de l’eixample on podreu trobar especialitats com el típic sandvitx venecià, “I tramezzini Veneziani”, junt amb una àmplia oferta d’esmorzars, sucs naturals, pastissos, etc.

L´interior del local, amb una decoració ambientada en l´univers del joc de miniatures “warhammer”, trobareu un expositor amb miniatures pintades per l´artista Marc Masclans, guanyador de varis premis de renom.

OTP ha realitzat el projecte d´obres per adequar el local, junt amb la legalització de l´activitat, l´instal·lació elèctrica i la terrassa.

Vestuario del club deportivo laietà, proyecto ejecutivo realiazado por la ingenieria OTP Global Engineering

Fundat el 1922, el Club esportiu Laietà, conegut per ser el primer club de basquetbol a nivell estatal, ha confiat en OTP per a la reforma de les seves instal·lacions situades al barri de les corts de Barcelona.

OTP  ha realitzat el projecte executiu per la renovació de la cambra de calderes i sistema de producció d´aigua calenta sanitària dels vestidors i dutxes.

 

 

Información sobre la nueva instrucción sobre instalaciones contra incendios

L´1 de febrer s´ha publicat  la “INSTRUCCIÓ 1/2019″  de la Direcció General d’Energia , Seguretat Industrial i Seguretat Minera de la Generalitat de Catalunya”, on s´indica que si diposes d´unes  instalacions de protecció activa contra incendis instal·lades amb anterioritat a l’entrada en vigor del RD 513/2017, del 22 de maig, el titular haurà de disposar de la següent documentació  en la pròxima inspecció periòdica:

• Certificat final d’instal·lació o, si no certificat de final d’obra, certificat acreditatiu de l’acta de comprovació municipal, certificat de l’acta de comprovació per entitat col·laboradora de l’administració en matèria d’incendis, o, si s’escau en matèria de medi ambient, data de concessió de la llicència d’activitats.

• Rebut o contracte de l’empresa instal·ladora i / o mantenidora.

• Memòria tècnica simplificada i els esquemes de la instal·lació que descriuen prou per poder ser inspeccionada i de ben ser signats per tècnic titulat o tècnica titulada competent, amb contingut mínim definit en l’Annex de la instrucció.

Queden exceptuades de passar inspecció periòdica les instal·lacions ubicades en edificis destinats a:

-Ús residencial d’habitatge

-Ús administratiu o docent amb una superfície construïda inferior a 2.000 m²-

-Ús comercial, de pública concurrència o d’aparcament amb una superfície construïda inferior a 500 m²

Amb el resultat de la inspecció favorable, s´ha d’obtenir la inscripció en el Registre d’instal·lacions tècniques de seguretat industrial de Catalunya (RITSIC), per la qual s´ha de presentar, via canal empresa, la Declaració Responsable per a la posada en servei d’instal·lacions de protecció contra incendis, marcant la casella “Instal·lació en US Abans de l’entrada en vigor del RD 513/2017” i pagament de la taxa corresponent.

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres.

Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!