Equip

 • EQUIP

  OTP compta amb un equip de professionals amb una llarga experiència i una forta actitud de compromís amb el client, per tal de donar servei al client amb plenes garanties de qualitat i èxit. Oferim als nostres clients un servei integral amb solucions tècniques personalitzades, que els permet desenvolupar tot el potencial de la seva activitat o negoci.

 • ESPECIALITZACIÓ

  OTP Global Engineering és una empresa d'enginyeria a Barcelona especialitzada en el disseny, la direcció tècnica i la legalització tècnica i administrativa de noves activitats de negoci i d'instal·lacions. Oferim els nostres serveis a un ampli ventall de clients, des de petits negocis i emprenedors fins a grans empreses i institucions.

 • TRAJECTÒRIA

  OTP, inicials d'Oficina Tècnica de Projectes, és una empresa d'enginyeria a Barcelona amb una consolidada trajectòria en el sector de les enginyeries tècniques. Va iniciar les seves activitats l'any 1979, quan va ser fundada per l'enginyer Jaume Perna, actualment soci director d'OTP Global Engineering.

 • Jaume Perna

  Jaume Perna

  Soci fundador i RRPP

  En Jaume és el fundador d’OTP. Es dedica, amb autèntica vocació de servei, a la relació amb els clients, des de la seva experiència professional de més de 30 anys. En Jaume és perseverant i té una actitud positiva. Li encanten les persones, la qual cosa explica el seu do de gents.

  El Jaume és un enamorat de l’Alta Ribagorça, a on li agrada escapar-se per caminar, buscar bolets i estar en contacte amb la natura i la gent.

 • Oriol Perna

  Oriol Perna

  CEO

  Empàtic i amb gran capacitat d’organització i lideratge, planifica, dirigeix i supervisa els processos interns i externs de l'organització amb el propòsit d'enriquir les seves operacions. S’encarrega també de l´acció comercial i de la coordinació de les relacions amb els clients.

  Es un gran amant de la música, el teatre i gaudir amb la família i amics.

 • Àlvar Vilallonga

  Àlvar Vilallonga

  CFO

  L’Àlvar s’encarrega de la planificació i gestió financera. ESADE Executive MBA i 10 anys d’experiència en reestructuracions financeres, anàlisis i valoració de projectes, seguiment i control intern. 

 • Ignasi Gimeno

  Ignasi Gimeno

  Responsable de projecte

  L'Ignasi dinamitza i coordina els projectes, vetlla pel correcte desenvolupament dels processos i projectes i garanteix que OTP compleixi amb els estàndards de qualitat certificats sota les normes ISO 9001. Bon planificador i ràpid a l'hora de detectar errors i amb gran capacitat de treball, li agrada el teatre, la natació i estar amb la família.

 • Héctor Fernández

  Héctor Fernández

  Responsable de projecte

  L’Héctor te amplis coneixements i experiència que li permeten controlar la correcta execució de les instal·lacions a les obres amb una gran capacitat d’adaptar-se i fer front a qualsevol mena de repte tècnic. És resolutiu i bon comunicador i li agraden la lectura, les curses de muntanya, els escacs i el futbol.

 • Cristóbal García

  Cristóbal García

  Responsable de projecte

  En Cristóbal te amplis coneixements i experiència en el disseny dels plànols i les memòries tècniques dels projectes, supervisant la seva aplicació fins al mínim detall. Amb gran capacitat de treballar en equip. Les curses de Fórmula 1 i jugar amb els seus fills són les seves altres passions.

   

 • Elisabeth Benavides

  Elisabeth Benavides

  Responsable de projecte

  L’Elisabeth desenvolupa i dona suport en totes les fases dels projectes per a garantir els terminis d’entrega i la qualitat dels mateixos. Ha realitzat Formació en BIM Modelling amb el programari Revit.

 • Jonathan Ruiz

  Jonathan Ruiz

  Responsable de projecte

  En Jonathan desenvolupa i dona suport en totes les fases dels projectes per a garantir els terminis d’entrega i la qualitat dels mateixos. Ha realitzat Formació en BIM Modelling amb el programari Revit. Apassionat de la tecnologia i l’esport.

   

 • Daniel Rodríguez

  Daniel Rodríguez

  Responsable d'administració

  En Daniel porta el dia a dia de l’empresa pel que fa a l’atenció telefònica del client i de les gestions burocràtiques i administratives derivades dels projectes. Es una persona organitzada, amable i amb ganes d’aportar valor afegit en un camp a vegades molt pautat. Li agraden les motos, sortir a córrer, especialment per la muntanya i viatjar amb la seva família.

 • Jaume Perna

  Jaume Perna

  Social media i administració

  El Jaume és el responsable de la comunicació 2.0 d’ OTP i de les gestions burocràtiques amb les administracions públiques. Té una gran motivació per resoldre nous reptes. Li encanta la música.

 • Carlos Reyes

  Carlos Reyes

  Col·laborador extern

  En Carlos ens dona suport en totes les vessants de l´àrea de delineació . La rapidesa i la bona feina obtinguda són factors claus de la nostra col·laboració.

 • Juan Sotomayor

  Juan Sotomayor

  Col·laborador extern

  En Juan ens dona suport en els projectes d´Infraestructures de Telecomunicacions i les certificacions energètiques. Té una llarga experiència i coneixement en aquest sector que tant li apassiona.

 • Josep Vallcorba

  Josep Vallcorba

  Col·laborador extern

  En Josep ens dona suport en l’àrea d’obres a l´hora de realitzar un projecte Bàsic i executiu d’obra, la direcció d’obra, i el  control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut.

Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!