Equip

 • EQUIP

  OTP compta amb un equip de professionals amb una llarga experiència i una forta actitud de compromís amb el client, per tal de donar servei al client amb plenes garanties de qualitat i èxit. Oferim als nostres clients un servei integral amb solucions tècniques personalitzades, que els permet desenvolupar tot el potencial de la seva activitat o negoci.

 • ESPECIALITZACIÓ

  OTP Global Engineering és una empresa d'enginyeria a Barcelona especialitzada en el disseny, la direcció tècnica i la legalització tècnica i administrativa de noves activitats de negoci i d'instal·lacions. Oferim els nostres serveis a un ampli ventall de clients, des de petits negocis i emprenedors fins a grans empreses i institucions.

 • TRAJECTÒRIA

  OTP, inicials d'Oficina Tècnica de Projectes, és una empresa d'enginyeria a Barcelona amb una consolidada trajectòria en el sector de les enginyeries tècniques. Va iniciar les seves activitats l'any 1979, quan va ser fundada per l'enginyer Jaume Perna, actualment soci director d'OTP Global Engineering.

 • Jaume Perna

  Jaume Perna

  Soci fundador i RRPP

  En Jaume és el fundador d’OTP. Es dedica, amb autèntica vocació de servei, a la relació amb els clients, des de la seva experiència professional de més de 30 anys. En Jaume és perseverant i té una actitud positiva. Li encanten les persones, la qual cosa explica el seu do de gents.

  El Jaume és un enamorat de l’Alta Ribagorça, a on li agrada escapar-se per caminar, buscar bolets i estar en contacte amb la natura i la gent.

 • Oriol Perna

  Oriol Perna

  CEO

  Empàtic i amb gran capacitat d’organització i lideratge, planifica, dirigeix i supervisa els processos interns i externs de l'organització amb el propòsit d'enriquir les seves operacions. S’encarrega també de l´acció comercial i de la coordinació de les relacions amb els clients.

  Es un gran amant de la música, el teatre i gaudir amb la família i amics.

 • Àlvar Vilallonga

  Àlvar Vilallonga

  CFO

  L’Àlvar s’encarrega de la planificació i gestió financera. ESADE Executive MBA i 10 anys d’experiència en reestructuracions financeres, anàlisis i valoració de projectes, seguiment i control intern. 

 • Héctor Fernández

  Héctor Fernández

  Director tècnic

  Grau d'instal·lacions per l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona "EUTIB".

  L´Hèctor té amplis coneixements i experiència en el sector. S'encarrega de la direcció tècnica, acció comercial i de la coordinació de les relacions amb els clients. És resolutiu i bon comunicador.

 • Cristóbal García

  Cristóbal García

  Responsable d´operacions

  Formació en delineació industrial i Obra Civil per IES La Bastida

  En Cristóbal te una amplia experiència tècnica que li permeten controlar la correcta execució de tots els processos dels projectes, amb gran capacitat de treballar en equip.

   

 • Elisabeth Benavides

  Elisabeth Benavides

  Responsable de projecte

  Arquitecta Superior per la Universitat Politècnica de Catalunya [UPC-ETSAB]. Ha realitzat Formació en BIM Modelling amb el programari Revit.

  L’Elisabeth, amb una gran capacitat de treball s’encarrega de la correcta execució del projecte i la interlocució amb el client.

 • Martí Roca

  Martí Roca

  Responsable de projecte

  Enginyer mecànic per la Universitat de Girona. Màster en Enginyeria de l'Energia Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona

  En Martí, amb una gran capacitat de treball s'encarrega de la correcta execució del projecte i la interlocució amb el client.

 • Jean Carlos Pimentel

  Jean Carlos Pimentel

  Tècnic de projectes

  En Jean desenvolupa i dóna suport a totes les fases dels projectes per garantir els terminis de lliurament i la qualitat dels mateixos.

 • Rossy Hernández

  Rossy Hernández

  Tècnic de projectes

  La Rossy desenvolupa i dóna suport a totes les fases dels projectes per garantir els terminis de lliurament i la qualitat dels mateixos.

 • Daniel Rodríguez

  Daniel Rodríguez

  Responsable d'administració

  En Daniel porta el dia a dia de l’empresa pel que fa a l’atenció telefònica del client i de les gestions burocràtiques i administratives derivades dels projectes. Es una persona organitzada, amable i amb ganes d’aportar valor afegit en un camp a vegades molt pautat. 

 • Jaume Perna

  Jaume Perna

  Social media i administració

  El Jaume és el responsable de la comunicació 2.0 d’ OTP i de les tasques auxiliars de comptabilitat i administració. Té una gran motivació per resoldre nous reptes. 

 • Juan Sotomayor

  Juan Sotomayor

  Responsable de projectes ICT

  En Juan ens dona suport en els projectes d´Infraestructures de Telecomunicacions i les certificacions energètiques. Té una llarga experiència i coneixement en aquest sector que tant li apassiona.

Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!