Estudis de localització i viabilitat d'un local o negoci

Serveis d'estudis de localització i viabilitat

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, ofereix serveis de valor afegit per als emprenedors que estiguin pensant en obrir o muntar un negoci. Si estàs pensant en muntar un negoci i no saps quina es la millor ubicació per que funcioni o si es viable la implantació de l'activitat en la ubicació que has triat, amb OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, pots disposar d'un estudi que t'ajudará a prendre desicions claus.

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, t'ofereix un complert estudi de localització i viabilitat que et permetrà minimitzar els riscos de la teva implantació i elaborar un pla de negoci amb les millors garanties d'èxit.

Estudis de localització

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, ofereix un estudi professional elaborat amb tecnologies de geolocalització, treball de camp i bases de dades actualitzades, que permeten seleccionar i escollir les millors ubicacions disponibles per a obrir un negoci.

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, segueix la següent mètode per a establir els estudis de localització.

1 - Detecció de les zones d'oportunitat.
2 - Visita de les zones escollides.
3 - Realització d'un treball de camp per validar dades.
4 - Anàlisi de les dades i contrast amb les fonts oficials.
5 - Informe i assessoria de la localització.
6 - Valoració de les millors opcions disponibles.
Estudis de localització i viabilitat

Els nostres clients opinen

 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP sempre ens han ajudat convertint els problemes en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.

  Jordi Bermejo
  Jordi Bermejo
  Pretty Clinic
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!