direcció facultativa d'instal·lacions

Direcció facultativa d'instal·lacions

En moltes obres és necessària la figura de la direcció facultativa, representada per un tècnic que constitueix la direcció d’obra. Supervisa el correcte desenvolupament de l'obra en el vessant de les instal·lacions en els seus diferents aspectes tècnics, estètics, funcionals. Tots ells d'acord amb les especificacions definides en el projecte, així com l'estipulat en el contracte, per tal d'assegurar que s'ajusta a l'objectiu final proposat. 

L´ importància de la direcció d´obra de les instal·lacions

La direcció d'obra és una figura imprescindible per a la seva gestió i control tècnic. En moltes ocasions nomes es fa la direcció pel que fa l’obra civil i les instal·lacions queden en un segon pla.

 
Des d’OTP creiem que aquesta funció cobra vital importància, ja que habitualment es produeixen desviaments de pressupost i terminis, i és tasca de la direcció, controlar i fins i tot eliminar-los, vetllant sempre pels interessos del client.

 

Direcció facultativa d'instal·lacions

Els nostres clients opinen

 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP sempre ens han ajudat convertint els problemes en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.

  Jordi Bermejo
  Jordi Bermejo
  Pretty Clinic
 • Necessitàvem un equip de treball amb el qual ens sentíssim identificats en dimensió, trajectòria i atenció personalitzada; la col·laboració amb OTP s'ha basat en això, donant-nos la garantia d'una interlocució directa en totes les fases d'un projecte.

  Juan Trias de Bes
  Juan Trias de Bes
  TDB Arquitectura
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient
 • Com a fet diferencial en OTP sou molt propers i resolutius a l'hora de debatre els projectes.

  Sergi Blanch
  Sergi Blanch
  CC245 Arquitectos

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!