projecte executiu d'instal·lacions

Instal·lacions comercials, elèctriques, tècniques i industrials

La majoria d'edificis, locals o habitatges han de comptar amb un conjunt d'instal·lacions per poder funcionar; botigues que necessiten instal·lacions comercials; establiments que necessiten instal·lacions tècniques; tallers amb les seves instal·lacions elèctriques o industrials; vivendes o construccions amb infraestructures.

Botigues, bars, restaurants, fàbriques, oficines, hotels, poliesportius, etc. necessiten unes instal·lacions adequades per disposar de sistemes de seguretat, xarxes de telecomunicacions, fontaneria, instal·lacions elèctriques i altres instal·lacions més especifiques segons el tipus d'activitat que desenvolupin.

En qualsevol d'aquests casos és necessari complir amb una sèrie de mesures i estàndards de seguretat en totes les instal·lacions per desenvolupar una activitat. Ja siguin instal·lacions comercials, instal·lacions tècniques o instal·lacions industrials, si no estan dissenyades i executades correctament, l'activitat no podrà disposar dels permisos adequats per funcionar.

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, dissenya totes les instal·lacions tècniques necessàries, executa i dirigeix el projecte i s'ocupa del compliment de totes les mesures exigides per superar les inspeccions de l'administració i obtenir la llicència d'obertura obligada.


OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, t'ofereix grans avantatges:

Visió global de tot el procés de la instal·lació. 
Proximitat: desenvolupem el projecte en contacte permanent amb el client.
Experiència en tot tipus d'instal·lacions:

- Instal·lacions elèctriques de baixa tensió. 
- Climatització i calefacció. 
- Instal·lacions de gasos combustibles. 
- Sistemes contra incendis. 
- Instal·lacions de ventilacions forçades i sistemes d’extracció. 
- Xarxes de telecomunicacions, veus i dades. 
- Sistemes d’alarma i seguretat. Instal·lacions de fontaneria. 
- Sistemes de refrigeració d’aigua per a processos. 
- Instal·lacions tècniques de captació solar tèrmica i fotovoltaica. 
- Instal·lacions tècniques de xarxes d’aire comprimit i compressors
- Instal·lacions comercials de tot tipus.
Compromís en tot el procés de les instal·lacions. 
Contacte directe, telèfon, correu electrònic, presencial… en l’execució de les obres per a les instal·lacions.
Resolució dels problemes, imprevistos i adversitats que sorgeixen a les obres

Projectes executius d'Instal·lacions

La majoria d’instal·lacions tècniques o instal·lacions comercials que es fan a Barcelona o altres municipis de Catalunya per acondicionar locals, edificis industrials, etc. tenen la seva reglamentació de seguretat. Per aquest motiu, i abans de la seva posada en funcionament, és obligatori fer la legalització de les instal·lacions amb el seu corresponent projecte i certificat.

Des d’OTP, amb la nostra experiència com a empresa d’enginyeria a Barcelona, considerem que la millor manera d’iniciar aquest procés és fer un projecte amb un estat de mesuraments que ens permeti disposar de pressupostos comparables. Si no disposem del projecte amb estat de mesuraments és molt difícil poder comparar pressupostos d’instal·lacions comercials o d’instal·lacions tècniques, perquè no parteixen d’un mateix projecte executiu.

Si disposem del projecte podrem fer un seguiment exhaustiu de les instal•lacions i de la seva posada en funcionament i evitarem tenir problemes durant les inspeccions de l’administració i per obtenir la llicència d’activitat.

A partir de projectes bàsics d’edificació també procedim a dissenyar les instal·lacions adequades a les necessitats del promotor, sempre en contacte permanent amb tots els professionals que intervenen en els diferents processos.

Projectes d'instal·lacions

Els nostres clients opinen

 • Es el millor projecte que ha fet Auto Eco gràcies a una empresa com OTP, que ens ha donat suport en tot moment durant aquests 40 anys. 

  Basilio Corral
  Basilio Corral
  Auto Eco La Maquinista
 • OTP sempre ens ha ofert solucions i propostes a tots els imprevistos que anaven sorgint en el nostre projecte, i que algu et trobi la solució quan hi ha un problema sempre es d´agraïr.

  Dunya Martínez
  Dunya Martínez
  Tau Formar
 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP sempre ens han ajudat convertint els problemes en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.

  Jordi Bermejo
  Jordi Bermejo
  Pretty Clinic
 • Un valor important ha estat la professionalitat i la relació personal que hi ha hagut durant aquests últims 25 anys d´Espiroflex.

  José Bruno Sánchez
  José Bruno Sánchez
  Espirolfex
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient
 • Com a fet diferencial en OTP sou molt propers i resolutius a l'hora de debatre els projectes.

  Sergi Blanch
  Sergi Blanch
  CC245 Arquitectos

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!