Agents de la propietat immobiliària

Servei i qualitat

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, ofereix a les comunitats de propietaris i agents de la propietat immobiliària, un servei de primer nivell amb una excel·lent relació qualitat-preu. A la vegada garantim una col·laboració pro-activa mantenint sempre al dia als nostres clients respecte a noves normatives, obligatorietats tècniques i de seguretat, o oportunitats de millora per a les instal·lacions tècniques d'edificis.

Confiança

OTP enginyeria garanteix una veritable obsessió per treballar amb els millors costos mantenint la qualitat que ens exigeixen els nostres clients.

Alguns dels serveis més comuns que OTP ofereix a agents de la propietat immobiliària i a comunitats de propietaris:

Conveni de col·laboració amb el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària.
Assessorament en projectes de viabilitat tècnica d'edificis i locals segons usos.
Col·laboració tècnica per a l'obertura d'activitats.

Els nostres clients opinen

 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP sempre ens han ajudat convertint els problemes en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.

  Jordi Bermejo
  Jordi Bermejo
  Pretty Clinic
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!