Emprenedors i nous negocis

Guanya temps i estalvia diners! 

Som una valuosa ajuda per als emprendedors

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, s'ofereix com un valuós aliat per aquells que vulguin emprendre un negoci i necessitin obrir un local. Per la seva dilatada experiència en tot tipus de processos d'obertura i reformes, OTP Enginyeria pot ajudar a avançar-se als problemes i a solucionar totes aquelles dificultats tècniques i legals amb les quals s'acostuma a trobar un emprenedor. 

Des d'inici de la idea fins a la inauguració del negoci

OTP Enginyeria pot fer costat a l'emprenedor des de l'inici dels seus plans fins a la posada en marxa del seu negoci, tot garantint i assegurant cada passa que necessiti fer en aspectes de pressupostos, projectes d'obra, enginyeria, instal·lacions i legalitzacions.

L'objectiu d'OTP és assegurar la tranquil·litat de l'emprenedor perquè pugui fer, amb serenitat, totes les passes necessàries per obrir el seu negoci, minimitzant el risc i aconseguint la màxima rendibilitat a futur. 

En quins passos podem ajudar-te?:

1 . Escollir l'emplaçament correcte del negoci.
2 . Elaborar un pressupost i pla d'execució realista en temps i costos.
3 . Fer o supervisar les obres i instal·lacions necessàries.
4 . Assegurar tots els requisits tècnics i legals per a l'obertura.
5 . Garantir l'aprovació de totes les inspeccions administratives.


 

Els nostres clients opinen

 • Es el millor projecte que ha fet Auto Eco gràcies a una empresa com OTP, que ens ha donat suport en tot moment durant aquests 40 anys. 

  Basilio Corral
  Basilio Corral
  Auto Eco La Maquinista
 • OTP sempre ens ha ofert solucions i propostes a tots els imprevistos que anaven sorgint en el nostre projecte, i que algu et trobi la solució quan hi ha un problema sempre es d´agraïr.

  Dunya Martínez
  Dunya Martínez
  Tau Formar
 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP sempre ens han ajudat convertint els problemes en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.

  Jordi Bermejo
  Jordi Bermejo
  Pretty Clinic
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!