projectes d'obres

Disseny, execució, direcció i permisos de projectes d’obres.

Quan un local necessita ser acondicionat o adaptat per a exercir una determinada activitat, generalment s’hi ha de fer un projecte d’obra, de reforma o de noves distribucions d’espais. Per aquest tipus de projectes es necessari comptar amb la col·laboració d’especialistes, capaços de dissenyar, dirigir i coordinar la obra i, a la vegada, solucionar els aspectes legals necessaris. Des d’ OTP recomanem que un mateix proveïdor tramiti els projectes d'obra, per a reduir costos, escurçar terminis i agilitzar els permisos necessaris.

OTP, empresa d’enginyeria a Barcelona, s’ocupa de fer els dissenys i projectes, amb amidaments si fes falta, per a demanar els pressupostos. OTP controla que la obra s’executi d’acord amb el projecte i aconsegueix els permisos d’obra necessaris que exigeix l’administració. A la vegada coordina a tots els industrials que poden intervenir en el procés per a afavorir l’estalvi de costos i reduir els terminis del projecte.

Amb OTP podràs tenir la tranquil·litat de disposar d’un equip de professionals especialitzats en:

- La obtenció dels permisos d'obra necessaris.
- La coordinació de tots els professionals que intervenen a l'obra.
- Control de l'execució del projecte segons els calendaris i els obrectius de costos.
- Previsió i resolució de possibles problemàtiques.
- Resolució dels tràmits legals durant tot el projecte d'obra.

Experiència en tot tipus de projectes d'obra

OTP, com a empresa d’enginyeria a Barcelona, ha intervingut en col•laboració amb despatxos d’arquitectes o directament amb la execució i direcció de diferents projectes d’obra com per exemple:

- Projectes d’obra per a acondicionar locals.
- Projectes d’obra per a complir amb criteris d’accessibilitat.
- Per a la construcció de naus industrials.
- Per a la construcció d’altells.
- Per a la legalització d’obres ja realitzades.
- Projectes d’obres per a l’adequació al codi tècnic.
- Per a la instal·lacions d’extracció de fums.
- Reformes i distribució d’interiors de locals.
- Per a la instal·lació de retolacions.
- Projecte d’obres per a insonorització i aïllaments acústics.
Projectes d'obres

Els nostres clients opinen

 • Es el millor projecte que ha fet Auto Eco gràcies a una empresa com OTP, que ens ha donat suport en tot moment durant aquests 40 anys. 

  Basilio Corral
  Basilio Corral
  Auto Eco La Maquinista
 • La relació amb les persones sempre ha sigut excelent, i el poder olvidar-nos d´una tasca que requereix de molts coneixements tècnis i relació amb l´administració aporta molt valor.

  Bernat Palau
  Bernat Palau
  Netmind
 • OTP sempre ens ha ofert solucions i propostes a tots els imprevistos que anaven sorgint en el nostre projecte, i que algu et trobi la solució quan hi ha un problema sempre es d´agraïr.

  Dunya Martínez
  Dunya Martínez
  Tau Formar
 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP sempre ens han ajudat convertint els problemes en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.

  Jordi Bermejo
  Jordi Bermejo
  Pretty Clinic
 • Un valor important ha estat la professionalitat i la relació personal que hi ha hagut durant aquests últims 25 anys d´Espiroflex.

  José Bruno Sánchez
  José Bruno Sánchez
  Espirolfex
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!