llicència d´activitat

Llicències express: comunicació de la obertura d'una activitat

La llicència d'activitat, a Barcelona o a altres municipis de Catalunya, és un requisit legal exigit per els Ajuntaments per a poder desenvolupar una activitat concreta en un local o establiment. Segons la legislació vigent, amb la nova llicència express, la majoria d'activitats no necessiten una llicència prèvia concedida per l'administració per a la seva implantació. Malgrat tot, això no implica que no s'hagin de complir totes les reglamentacions existents, sinó que la tasca de garantir la legalitat del local corre a càrrec del particular.

Per aquest motiu, abans no s'iniciï l'activitat, s'ha de presentar a l'administració tota la documentació que acredita que el local, edifici, nau industrial, etc. compleix amb les reglamentacions degudes, per a poder disposar sense problemes de la llicència d'activitat, ja sigui a Barcelona o a qualsevol altra municipi de Catalunya. Així doncs, la responsabilitat del compliment es compartida per el tècnic que fa el certificats i el titular de l'activitat. El tècnic ha de presentar un projecte o certificat, acompanyat d'una declaració jurada del titular que manifesta que les instal·lacions que consten en el projecte han estat efectuades segons normatives. El tècnic es el responsable que les instal·lacions segueixin la reglamentació en vigor així com les mesures de seguretat, mediambientals i d'higiene. Per una altra part el titular de la instal·lació es el responsable de garantir que les instal·lacions han sigut fetes d'acord amb la documentació presentada.

En aquest context de relació, OTP ofereix el seu compromís, experiència i visió global per fer-se càrrec de les necessitats dels titulars de les instal·lacions per a poder obtenir la llicència d'activitat a Barcelona o a qualsevol altre municipi de Catalunya. OTP garanteix que, a l'iniciar l'activitat, es podran complir amb totes les reglamentacions en vigor. Així els clients podran dedicar-se, amb tota tranquil·litat a rendibilitzar el seu negoci des del primer dia, sense problemes amb la llicència d'activitat.

Els avantatges que ofrereix OTP:

La nostra experiència: OTP compta amb una llarga trajectòria en la realització de tot tipus de llicències d'activitat com per exemple: 

- Llicència d'activitat a Barcelona per l'obertura de locals comercials
- Per l'obertura d'establiments de restauració.
- Per l'obertura d'hotels i residencials públics.
- Per l'obertura de centres mèdics i establiments sanitaris.
- Per l'obertura de perruqueries i altres tipus de serveis i botigues.
- Per l'obertura de fleques i forns amb degustació.
- Per l'obertura de comerços d'alimentació.
- Per l'obertura d'oficines i despatxos
- O llicències d'activitat a Barcelona per l'obertura d'agències de viatges.

Certificació tècnica d'inici d'activitats

Abans d'iniciar un negoci, encara que no sigui necessari la corresponent llicència d'activitat a Barcelona, s'ha de comunicar a l'administració que el local compleix amb les reglamentacions en vigor mitjançant la documentació tècnica (certificat) i administrativa. Des d' OTP acceptem aquesta responsabilitat i aconsellem les millors solucions per a disposar de la llicència d'activitat a Barcelona o a altres municipis de Catalunya amb total tranquil·litat.

Llicència d'activitat

Els nostres clients opinen

 • Es el millor projecte que ha fet Auto Eco gràcies a una empresa com OTP, que ens ha donat suport en tot moment durant aquests 40 anys. 

  Basilio Corral
  Basilio Corral
  Auto Eco La Maquinista
 • La relació amb les persones sempre ha sigut excelent, i el poder olvidar-nos d´una tasca que requereix de molts coneixements tècnis i relació amb l´administració aporta molt valor.

  Bernat Palau
  Bernat Palau
  Netmind
 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP sempre ens han ajudat convertint els problemes en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.

  Jordi Bermejo
  Jordi Bermejo
  Pretty Clinic
 • Un valor important ha estat la professionalitat i la relació personal que hi ha hagut durant aquests últims 25 anys d´Espiroflex.

  José Bruno Sánchez
  José Bruno Sánchez
  Espirolfex
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!