Despatxos d'arquitectes

Eficàcia a tots els nivells

OTP, empresa d’enginyeria a Barcelona, col·labora habitualment amb despatxos d’arquitectes especialitzats, garantint un treball eficaç i adaptat a les necessitats de qualsevol projecte, des del més senzill al més complex.

Compromís

El nostre model de col•laboració és assumir el compromís professional de treballar com una extensió dels despatxos d’arquitectes, compartint reptes, garantint la seva tranquil·litat i acomplint amb tots els acords de temps, pressupostos i objectius.
 

Les nostres àrees de col•laboració més freqüents amb despatxos d’arquitectes són:

 
1 . Projectes executius d’instal·lacions.
2 . Estudis i projectes d’eficiència energètica d’edificis.
3 . Aplicació del codi tècnic.
4 . Projecte d’energies solars i alternatives.
5 . Direcció d’obres de les instal·lacions.

Els nostres clients opinen

 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP sempre ens han ajudat convertint els problemes en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.

  Jordi Bermejo
  Jordi Bermejo
  Pretty Clinic
 • Necessitàvem un equip de treball amb el qual ens sentíssim identificats en dimensió, trajectòria i atenció personalitzada; la col·laboració amb OTP s'ha basat en això, donant-nos la garantia d'una interlocució directa en totes les fases d'un projecte.

  Juan Trias de Bes
  Juan Trias de Bes
  TDB Arquitectura
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient
 • Com a fet diferencial en OTP sou molt propers i resolutius a l'hora de debatre els projectes.

  Sergi Blanch
  Sergi Blanch
  CC245 Arquitectos

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!