LA TEVA EMPRESA D'ENGINYERIA A BARCELONA

OTP Global Engineering és una empresa d'enginyeria de Barcelona. Va iniciar les seves activitats el 1979 com a empresa d'enginyeria especialitzada en el disseny, la direcció tècnica i la legalització tècnica i administrativa de noves activitats de negoci i d'instal·lacions. OTP ofereix solucions flexibles a cada client.

 

MÉS DE 5.000 PROJECTES FINALITZATS AMB ÈXIT

Més de 5.000 projectes locals i internacionals fets amb èxit avalen la trajectòria d’OTP. Han confiat en OTP grans i petites empreses, emprenedors, administracions públiques i particulars. Oferim als nostres clients un servei integral amb solucions tècniques personalitzades, que els permet desenvolupar tot el potencial de l’activitat o negoci.

 

                      

EL NOSTRE EQUIP, AL VOSTRE SERVEI

Volem humanitzar un sector molt tècnic, oferint un servei empàtic i proper per generar la màxima satisfacció al client. Per això OTP aporta solucions flexibles, a partir de l’escolta activa i de comprendre realment les necessitats de cada projecte. Aportem tranquil·litat als nostres clients, des de l’inici del projecte i fins a la seva conclusió. 

TENIU UN PROJECTE? PARLEM-NE

CONTACTEU AMB NOSALTRES

No ho dubteu, escoltarem els vostres projectes i necessitats per oferir-vos les nostres millors solucions.

OTP Serveis d’enginyeria

Carrer de Sòcrates, 66

08030 Barcelona

Tel: 93 274 49 49 

info@otp.cat

Horari d’atenció al client: De dilluns a dijous de 9 a 13 i de 16 a 18 h.

Divendres de 9 a 13 h.

Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!