Comerciants, industrials i empreses de serveis

Proveïdor integral de serveis tècnics i legals

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, per la seva experiència en múltiples projectes i la seva capacitat d'adaptació, és el proveïdor ideal de serveis tècnics i legals per a comerciants, industrials i empreses de serveis. 

La comoditat de disposar d'un interlocutor únic i de confiança

OTP Enginyeria, té com a objectiu convertir-se en interlocutor, coordinador i executor dels projectes tècnics i legalitzacions que necessitin els seus clients. OTP garanteix la confiança i la tranquil·litat per aconseguir amb èxit el compliment de terminis, pressupostos i requisits legals de qualsevol projecte tècnic.

1 . Col·laboració en el procés d'elecció de l'emplaçament d'una activitat.
2 . Disseny de les obres i les instal·lacions necessàries.
3 . Assessorament en l'elecció dels industrials adequats.
4 . Direcció i certificació de les obres i instal·lacions.
5 . Control de les inspeccions necessàries.
6 . Tramitació de la documentació tècnica i administrativa.
7 . Obtenció dels permisos necessaris.

 

Els nostres clients opinen

 • La relació amb les persones sempre ha sigut excelent, i el poder olvidar-nos d´una tasca que requereix de molts coneixements tècnis i relació amb l´administració aporta molt valor.

  Bernat Palau
  Bernat Palau
  Netmind
 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP sempre ens han ajudat convertint els problemes en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.

  Jordi Bermejo
  Jordi Bermejo
  Pretty Clinic
 • Un valor important ha estat la professionalitat i la relació personal que hi ha hagut durant aquests últims 25 anys d´Espiroflex.

  José Bruno Sánchez
  José Bruno Sánchez
  Espirolfex
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!