Aquest 5 de novembre s´inagura el 1r Congrés d’Enginyeria d’Instal.lacions (1CEI), amb l’objectiu de generar un nou espai d’intercanvi de coneixement i experiència que es converteixi en referent per als consultors d’instal·lacions i altres agents relacionats amb el món de l’edificació.

ACI posa en marxa a Barcelona el primer congrés adreçat al sector de l´edificació en general i al dels professionals del disseny d´instal·lacions en particular.

Amb la participació de més de quaranta empreses, el congrès servirà de plataforma per a tractar temes relacionats amb l’edificació sostenible i els edificis d’energia quasi nul·la, així com  totes les implicacions que comporta el disseny d’instal·lacions més eficients i l’anàlisi en profunditat de les tendències en els models de construcció actuals.

OTP Global Engineering formarà part de l´Espai Avancem, on s´abordarà temes d’anàlisi de tendències i evolució del disseny d’instal·lacions i de l’edificació en general.

Héctor Fernández Ramiro, responsable de projectes a OTP Global Engineering durà a terme una ponència sobre la instal·lació dels punts  càrrega elèctrica de vehicles, on tractarà els següents punts:

  • Legislació d’aplicació i tràmits per legalització.
  • Tipus de recàrrega: convencional, semi-ràpida i ràpida.
  • Disseny de les instal.lacions, esquemes de connexió i previsions en noves edificacions.
  • Tipus de connectors, controladors de càrrega i equips de mesura.

Us hi esperem!