El passat 2 de novembre, OTP va participar en el 1er congrès d´enginyeria d´Instal·lacions celebrat al Wolrd Trade Center de Barcelona.Durant tota la jornada uns 450 assistens van poder gaudir del intercambi de coneixements i experiència en el disseny d´instal·lacions i el sector de la edificació.

El Responsable de projectes d´OTP, Hector Fernández Ramiro, va ser l´encarregat de dirigir la ponència sobre la instal·lació dels punts càrrega elèctrica de vehicles a l´espai Avancem.

Personalment va ser un privilegi poder compartir coneixements i experiències en aquest primer congres ACI amb tots els agents que constitueixen el nostre sector, enginyeries, instal·ladors i fabricants amb una gran interactuació i sinergia entre tots els assistents.

Durant la ponència l´Hector va exposar els seus coneixements tècnics, les novetats legislatives, i les diferents facilitats que ofereix el govern per incentivar l´ús del cotxe elèctric.

Amb un ús gairebé ininterromput dels espais de conferències amb més de 30 ponències i taules rodones en un mateix dia; destaquem l’espai de networking annex on vàrem poder departir amb els assistens.

Volem agrair l´interès de tots el assistents i esperem en el futur poder participar en una segona edició.