Administradors de finques

OTP s'ocupa de la consultoria tècnica dels edificis administrats

Des d' OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, ens hem ocupat amb èxit de l'adequació de les instal·lacions elèctriques en més de 100 edificis d'habitatges d'acord amb la instrucció 10/2005. Tenim una llarga experiència de col·laboració amb administradors de finques oferint un excel·lent servei.

Procediment utilitzat per OTP per agilitzar el procés, obtenir el millor preu i aconseguir els permisos necessaris 

La missió d'OTP enginyeria és convertir-se en un aliat dels administradors de finques en temes de consultoria tècnica i legal, avançant-se a les necessitats legals i a les intervencions tècniques que necessiten els edificis. Per agilitzar processos, obtenir el millor preu i aconseguir l'aprovació dels permisos necessaris, OTP enginyeria assegura el compliment de tot el procés i de les passes següents:

1 . Sol·licitud de la inspecció periòdica.
2 . Realització de projectes executius amb amidaments.
3 . Sol·licituds de pressupostos a empreses instal·ladores.
4 . Direcció d'obra de les instal·lacions.
5 . Sol·licitud de segones inspeccions.
6 . Entrega del projecte i documentació tècnica a l'EIC.
7 . Sol·licitud de la inspecció periòdica.

Els nostres clients opinen

 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP sempre ens han ajudat convertint els problemes en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.

  Jordi Bermejo
  Jordi Bermejo
  Pretty Clinic
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!