Desprès de l´èxit de la primera edició al novembre del 2019, l´ACI presenta una nova edició del Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions amb l’objectiu de consolidar un espai d’intercanvi de coneixement i experiència per al sector de l´edificació.

Aquest nova edició comptarà amb una planta sencera de l’Hotel AC Forum de Barcelona on hi haurà 4 sales de ponències i 2 zones d’exposició (550m2) on es tractarà temes relacionats amb l’edificació sostenible i els edificis d’energia quasi nul·la, així com totes les implicacions que comporta el disseny d’instal·lacions més eficients i l’anàlisi en profunditat de les tendències en els models de construcció actuals.

OTP Global Engineering formarà part en dues taules rodones on s´abordarà temes com les noves tecnologies i els reptes per al sector l´enginyeria .

Hèctor Fernández, director tècnic a OTP Global Engineering participarà en la taula rodona sobre vehicles elèctrics, un sector en plena revolució tecnològica.

L´Elisabeth Benavides, directora de projectes a OTP, exposarà la seva visió i coneixements sobre l´eficiència energètica de sistemes centralitzats i les necessitats que demana el mercat envers l´habitatge.

Us hi esperem!