obertures de noves activitats

Consultoria tècnica en llicències d’obertura de noves activitats, negocis en locals, oficines, edificis, etc.

OTP assessora sobre totes les fasses necessàries per a obtenir la llicència d’obertura a Barcelona o a Catalunya i per a obrir un negoci o local amb tota seguretat i garanties legals. Des d’ OTP enginyeria vetllem per la tranquil·litat dels nostres clients assegurant que la obertura del negoci, o la posada en funcionament de les instal•lacions, seran un èxit i no tindran cap mena d’impediment legal.

Punts en els que OTP pot ajudar per aconseguir l'obertura d'una nova activitat

1 - DEFINICIÓ DEL TIPUS D'ACTIVITAT A DESENVOLUPAR
Per a planificar les necessitats futures de l’activitat s’ha de definir clarament l’activitat principal i veure quines seran les normatives que haurem d'acomplir per a obtenir la llicència d’obertura. OTP pot intervenir des d’aquest mateix moment.

2 - ELECCIÓ D'UNA ZONA PREFERENT D'UBICACIÓ
El local s'ha d’ubicar en una zona que no ofereixi impediments per a desenvolupar l’activitat i faciliti la obtenció de la llicència d’obertura a Barcelona o a altres municipis de Catalunya. OTP ajuda a prendre les decisions sobre els millors emplaçaments per a aquest fi.

3 - ESTUDI DE LES DIMENSIONS DE L'ESPAI A UTILITZAR
OTP ajuda a dimensionar l’espai segons els condicionants de l’activitat i tenint en compte futures necessitats d’ampliació, creixement o adaptacions que hauran d’anar en consonància amb la llicència d’obertura que exigeix l’ajuntament de Barcelona o de qualsevol altre municipi de Catalunya.

4 - CONSULTA SOBRE LA VIABILITAT DE L'ACTIVITAT
OTP ofereix els Serveis de consulta per a poder contrastar la viabilitat del projecte abans de decidir-se per un emplaçament concret. Aquest pas previ assegura la viabilitat i la posterior obtenció de la llicencia d’obertura a Barcelona o a Catalunya.

5 - COMPRA O LLOGUER DE L'ESTABLIMENT
L’adquisició ha de fer-se en una zona que no ofereixi impediments per al desenvolupament d l'activitat i coneixent totes les possibilitats o condicionants legals que podem trobar-nos en un futur local. OTP pot assessorar-li abans d’efectuar l’adquisició del local.

6 - ENCARREGAR UN PLA D'ADEQUACIÓ DEL LOCAL
Aquest es un punt clau en el procés, degut a que s’ha de definir la execució adequada a l’activitat per a obtenir els permisos necessaris de l’administració. La experiència d’ OTP garanteix elaborar un projecte adequat per a obtenir la llicència d’obertura a Barcelona i a altres municipis de Catalunya.

7 - EXECUCIÓ DELS PROJECTES NECESSARIS
OTP executa tots els projectes necessaris segons el tipus d’activitat que es vulgui desenvolupar. Els projectes s’executen segons les obligacions legals de les administracions per a poder disposar de la llicència d’obertura a Barcelona.

8 - SOLICITUD DE PRESSUPOSTOS A DIFERENTS INDUSTRIALS
Amb els projectes desenvolupats per OTP el pas següent es demanar pressupostos als industrials que hi puguin intervenir. Disposar d’un projecte ajuda a tenir pressupostos comparables amb diferents industrial per triar-ne els millors.

9 - ELECCIÓ DELS INDUSTRIALS QUE EXECUTARÁN LES OBRES
Per una millor gestió del procés d’obres i instal·lacions, hem de contar amb industrials de garanties. OTP, amb la seva experiència, ofereix la capacitat de presentar i recomanar les millors opcions per facilitar el compliment dels projectes en temps i costos.

10 - EXECUCIÓ DE LES OBRES DE LES INSTAL·LACIONS
Es important que OTP, o la enginyeria que realitzi els projectes, coordini i controli el desenvolupament de les obres de les instal·lacions, per a poder fer millor el procés de certificacions i garantir el compliment de tot el projecte.

11 - CERTIFICACIONS DE FINALITZACIÓ DE LES OBRES
Un cop finalitzades les obres, OTP s’encarrega de la realització del certificat final de les obres i les instal·lacions així com de la llicència d’activitat. OTP efectua totes les gestions necessàries per aconseguir superar amb èxit els controls de l’Ajuntament de Barcelona o d’altres municipis de Catalunya. 

12 - INICI DE L'ACTIVITAT
Gràcies a la col·laboració d’ OTP, el titular de l’activitat aconsegueix la llicència d’obertura a Barcelona i pot iniciar el seu negoci en el temps previst, sense desviacions de pressupost i sense problemes legals!

Obertures de noves activitats

Els nostres clients opinen

 • Es el millor projecte que ha fet Auto Eco gràcies a una empresa com OTP, que ens ha donat suport en tot moment durant aquests 40 anys. 

  Basilio Corral
  Basilio Corral
  Auto Eco La Maquinista
 • OTP sempre ens ha ofert solucions i propostes a tots els imprevistos que anaven sorgint en el nostre projecte, i que algu et trobi la solució quan hi ha un problema sempre es d´agraïr.

  Dunya Martínez
  Dunya Martínez
  Tau Formar
 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP sempre ens han ajudat convertint els problemes en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.

  Jordi Bermejo
  Jordi Bermejo
  Pretty Clinic
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!