Organitzada per l´associació empresarial i patronal de l´hospitalet del llobregat, AEBALL/UMPBALL, aquesta jornada sobre inspeccions tècniques legals té com a objectiu aclarir conceptes de la normativa, així  com els  requisits a complir i solucions per la sostenibilitat de les empreses, entenent com a tals els sistemes de certificació energètica o els sistemes de gestió.

La sessió es realitzarà el proper 6 de febrer a les instal·lacions de l’AEBALL a L’Hospitalet i contarà amb la participació del Sr. José Ángel Milena Ordóñez, responsable Comercial del Departament d’Inspecció Reglamentària de SCI des de 2014. Diversos càrrecs tècnic-comercials a la Asociación Electrotécnica Española, ICICT i TÜV Rheinland i del Sr. Ignasi Gimeno Figueras Director de Projectes d´ OTP Global Engineering, havent estat inspector acreditat en matèria de prevenció d’incendis i medi ambient, en el sector de les EAC’s, durant més de 10 anys.

Dirigit per a profesionals del sector, el programa de la jornada s´enfocarà en els següents punts:

– Normativa Tècnica, UNE i Certificacions.
– Llei d’Indústria de Catalunya 9/2014.
– Instal·lacions subjectes a Reglaments de Seguretat Industrial (Equips a Pressió, Soldadura, Instal·lacions Petrolíferes, Emmagatzematge de Productes Químics, Instal·lacions Tèrmiques en Edificis, Contra Incendis, Alta tensió, Baixa tensió, Eficiència energètica, Altres reglaments, etc).
– Gestió d’Equips i Instal·lacions.
– Llei 9/2014, del 31 de juliol, de la seguretat industrial dels establiments, les instal·lacions i els productes.
– La llicència ambiental de l’activitat: llicència ambiental associada, així com els seus vectors associats (incendis, sorolls, atmosfera, aigües residuals, etc.)

Més informació i inscripcions: Jornada