Des que es va publicar el decret 10/2005, que obliga a tenir legalitzades les instal·lacions elèctriques en edificis de comunitats de propietaris, OTP Enginyeria ha dut a terme moltes legalitzacions, totes amb èxit (podeu tenir mes informació sobre el decret 10/2005 a aquest article anterior).

Per garantir l’èxit apliquem un procediment, altament efectiu, per a la legalització de les instal·lacions elèctriques a les comunitats de propietaris. Amb aquest procediment aconseguim estalviar  temps, diners i maldecaps a les comunitats de propietaris o als administradors de finques que se n’encarreguen.

Passos a seguir:

1. Sol·licitud d’inspecció periòdica a una EIC.

2. Realització d’un projecte amb estat d’amidaments que  ja serveix per a la legalització.

3. Sol.licitud de pressupost a les empreses instal·ladores.

4. Selecció de l’empresa instal·ladora, amb la revisió de l’enginyeria.

5. Execució de la instal·lació, supervisada per l’enginyeria.

6. Sol·licitud de la segona visita d’inspecció.

7. Assistència de l’enginyeria  a la inspecció de l’EIC per garantir-ne l’èxit.

8. Presentació de tota la documentació requerida per a la legalització.

Seguint aquest ordre, amb tots els detalls que exigeix cada pas, la legalització està assegurada. Però en el cas que no es segueixin aquests punts, se n’alteri l’ordre, o se n’oblidi algun, hi ha una possibilitat molt alta que el projecte no tingui èxit. Alguns riscos que poden aparèixer si no se segueix el procés correctament són:

– Que s’hagi de modificar la instal·lació, un cop acabada, amb el sobrecost i temps que suposa.

– Que no se superi amb èxit la segona inspecció, amb la obligació de tornar a iniciar el procés.

– Que no es puguin comparar correctament els diferents pressupostos, amb el risc d’augmentar el cost de la legalització.

OTP, enginyeria a Barcelona, compta amb una dilatada experiència en aquest tipus d’instal·lacions. Per aquest motiu garantim aplicar correctament tots els passos necessaris per aconseguir una legalització ràpida, sense problemes i amb la millor relació qualitat-preu.