Molts emprenedors necessiten disposar d’un local per iniciar la seva activitat. Generalment el local adquirit ha d’adequar-se a les necessitats del nou negoci. És en aquest moment quan s’ha de tenir clar com trobar resposta als aspectes imprescindibles per aconseguir la posada en servei del nou negoci. Els cinc punts crítics més comuns amb què es troben els emprenedors en aquest procés són:

1) L’emplaçament escollit és compatible amb la normativa urbanística?

2) El local és adequat i apte per legalitzar l’activitat prevista?

3) Tenim clara la inversió necessària: projectes, obres, instal·lacions, taxes, etc.?

4) Sabem totes les parts que intervenen: enginyer, industrials, EAC, administració, etc.?

5) Com aconseguirem la posada en servei amb el mínim temps i cost?

Qualsevol d’aquests punts té importància per aconseguir els objectius de disposar d’un local i d’unes instal·lacions adaptades a les normatives legals i fetes amb la seguretat que l’inici del negoci no patirà cap contratemps. Una enginyeria competent garanteix superar amb èxit tots aquests punts i anticipar-se a les complexitats que hi ha en cada pas.

OTP Enginyeria fa més de 30 anys que ajuda els emprenedors a adequar els seus locals, amb el mínim cost, i en el temps més curt possible. Si teniu previst posar en marxa una activitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Us ajudarem a aconseguir els vostres objectius.