Obrir un local a Barcelona per a la venda de pa amb un espai annex destinat a la degustació és una oportunitat per fer més rendible el negoci. Les dues activitats es complementen i potencien diferents moments d’ús de l’establiment.

Per iniciar un negoci de venda de pa cal disposar de l’establiment que ho permeti i fer les adequacions i reformes necessàries tot seguint les normatives tècniques i legals. Des d’OTP, empresa d’enginyeria a Barcelona, hem desenvolupat amb èxit diferents projectes tècnics i de legalitzacions per a locals destinats a la venda de pa amb espai annex per a la degustació.

Fruit de la nostra experiència us facilitem un seguit de qüestions a tenir en compte a l’hora d’iniciar un projecte d’adequació o reforma per a un local de venda de pa amb espai de degustació a Barcelona.

En aquest document sobre locals per a la venda de pa amb espai de degustació trobareu aspectes a tenir ben presents i tan importants com:

  1. Superfícies i alçades per a un local de venda de pa amb espai de degustació.
  2. Condicions d’accessibilitat per a un local de venda de pa amb degustació.
  3. Instal·lacions necessàries per a un local de venda de pa amb degustació.
  4. Condicions de seguretat anti-incèndis per a un local de venda de pa amb degustació.

Us facilitem el document en PDF perquè us el pugueu descarregar. Esperem que les nostres recomanacions us siguin útils!

Descarregar PDF

Per a saber més sobre les particularitats i normatives de cada districte de Barcelona us recomanem visitar el nostre article al respecte:

Puc obrir un bar, restaurant o comerç amb degustació a qualsevol barri de Barcelona?