Des d’OTP Enginyeria us informem que ja han entrat en vigència noves subvencions per a empreses situades a Catalunya. A continuació podeu veure un llistat de requeriments i avantatges d´aquestes noves subvencions. Si hi esteu interessats us podeu adreçar al web www.cisle.es on podreu sol·licitar-ne més informació.

Línies pimes
– Assistència a fires: empreses que durant el 2014 assisteixen, amb estand, a fires nacionals i internacionals.
Se subvenciona el 50% amb un màxim de 5.000 €.
– E-Commerce: empreses que, tenint ja presència a internet, volen incorporar l’e-commerce com a eina de venda, incloent-hi pagament electrònic.
Se subvenciona el 50% amb un màxim de 3.000 € ampliable (en alguns casos) amb 2.000 € més, fins arribar als 5.000 €.
– Traspàs de negoci: empresa on el titular es jubila i busca una persona perquè li continuï el negoci (pot ser fins i tot un familiar). Se subvenciona fins amb 6.000 €.

Beneficiaris
Comerços (en general) amb algun local de venda (només virtual no) i empreses de serveis de bars, restaurants, tintoreries i bugaderies, perruqueries i estètiques, agències de viatge detallistes i serveis de reparacions.

Línia centrals de compres
Empreses que es dediquen a la compra de productes/serveis per oferir a millor preu als seus associats. Aquestes empreses han de reflectir aquesta activitat en els seus estatuts i disposar d’un mínim de 25 associats i 30 empreses.

Se subvencionen projectes TIC amb un màxim del 50 % i un màxim de 8.000 €.

Línia associacions i gremis empresarials
Diferents línies complementàries entre elles per potenciar els serveis i activitats de les empreses associades.
En haver-hi diverses línies millor consulteu necessitats.