A OTP enginyeria de Barcelona ens hem especialitzat en la utilització de l’eina CE3X per a la realització dels certificats energètics en edificis existents d’habitatges, petit i mitjà terciari així com gran terciari , d’acord amb les disposicions del nou de Reial Decret 235/ 2013 de certificació energètica d’edificis existents.

Aquest Reial Decret publicat al BOE el 13 d’abril de 2013, estableix que a partir de l’1 de juny de 2013 és obligatori posar a disposició dels compradors o arrendadors d’edificis o de part dels edificis, per a lloguers amb una durada superior a quatre mesos, un certificat d’eficiència energètica. El propietari de l’habitatge, edifici o local serà el responsable d’obtenir i abonar el cost d’aquest certificat per poder vendre o llogar casa seva.

OTP Enginyeria, mitjançant l’eina de certificació CE3X, prepara la documentació necessària per obtenir la qualificació energètica de l’establiment o habitatge. Un cop lliurada a l’Institut Català d’Energia (ICAEN), s’obté el certificat i l’etiqueta d’eficiència energètica.