Avui a la nostra secció d’entrevistes parlem amb Jordi Bermejo, Maria Dolors Pérez i Rebeca Bermejo, directors del centre sanitari Bermejo-Pérez, i dels centres de formació Pretty Clinic.

Quins són els orígens del Centre Sanitari?

Jordi Bermejo: El 1980, a causa de la situació econòmica del país (crisi laboral extrema), ens vam veure obligats a llançar-nos a l’exercici lliure de la professió, és a dir a muntar una petita consulta a una habitació (10 metres quadrats) del nostre pis, des d’aquell moment fins a la data d’avui hem anat creixent, arribant a tenir diverses infraestructures molt importants.

I dels centres Pretty clínic?

Mª Dolores Pérez: Al Centre Sanitari Bermejo-Pérez sempre hem volgut estar a l’última en tots els serveis que prestem, en moltes ocasions hem hagut de sortir a l’estranger; per a això, ja que al nostre país la formació era bastant limitada, vam decidir ajudar a altres professionals creant el centre de formació Pretty-Clinic.

¿Quin valor afegit oferiu en comparació a altres centres formatives del sector?

Mª Dolores Pérez: Una formació molt completa i personalitzada realitzada per professionals altament qualificats, donant sempre el 100% dels nostres coneixements, amb un tracte molt humà.

*M. Dolors Pérez és directora i professora del centre de formació, és professora universitària per la UAB, i ponent internacional.

¿Fins a quin punt creieu que la tecnologia pot revolucionar el sector estètic i sanitari?

Rebeca Bermejo: La tecnologia ha revolucionat i revolucionarà tots els sectors, estètic, sanitari, alimentari, arquitectònic, legislatiu i tot el que l’ésser humà pugui arribar a imaginar, com és lògic i normal, hem d’intentar adaptar-nos al màxim a ella.

Que us va motivar a obrir un nou Pretty Clinic a Sant Andreu?

Mª Dolores Pérez: La gran demanda dels nostres serveis, ja que ens era impossible atendre a tots els nostres alumnes de manera adequada a les antigues instal·lacions.

¿Com valoreu la nostra col·laboració al llarg d’aquests anys?

Jordi Bermejo: (Jordi i Mª Dolores somriuen). Coneixem al Jaume Perna de fa dècades. Considero que a la vida la perfecció no existeix, ni a nivell personal, ni professional; però sempre, en totes les nostres instal·lacions, des de la legalització d’aquella habitació el 1980, totes les nostres instal·lacions han estat projectades i supervisades per Jaume i el seu equip professional; el motiu ?, sempre ens han ajudat, els problemes els han convertit en solucions. Amb això ens han demostrat el seu tarannà professional, però sobretot, la seva vàlua humana.