Avui a la nostra secció d’entrevistes parlem amb Dunya Martinez, directora de Tau Formar.

 Quins són els inicis de Tau Formar?

Fa trenta anys els meus pares van obrir una academia, la primera a Santa Coloma, dedicada a l’ensenyament d’idiomes i informàtica (només s’ensenyava el llenguatge de programació BASIC). Van ser pioners a la nostra ciutat i van evitar que les seves gents s’haguessin de traslladar a Barcelona.

Dunya Martinez

Com heu evolucionat al llarg del anys?

La continua evolució en el món de la informática, ens ha obligat a estar sempre al día en aquests temes i no només en l’ensenyament, sinò que també en l’equipament i instal·lacions. Hem realitzat tres cambis de locals fins arribar a la situació actual al carrer Sant Ramon, al centre de la ciutat en un edifici amb una superficie de 900 metres quadrats.

En que us diferencieu a la resta de centres formatius?

La nostra principal diferència, a part de la nostra qualitat, es que oferim especialitats formatives que no es fan en cap altre centre de Santa Coloma, tenim homologades nou aules, entre elles una aula taller on oferim clases de robòtica, montatge i reparació d’ordinadors, etc.

Coneixies el paper d’una enginyeria a l’hora d’obrir un negoci?

Abans no ho coneixia, pero ara sí. I m’he convençut de la importancia que té a l´hora de realitzar obres que requereixin complir unes normatives molt estrictes

Quin valor afegit creus que hem aportat com a enginyeria?

He après a valorar la importancia que té una obra ben feta quan et dediques al servei públic.

Tau, local nou