El passat 30 d’octubre, ha visitat la ciutat de Barcelona la delegació de l’Administració Oest de Xangai de Seguretat en el Treball, encapçalada pel Sr. Wu Chunyuan. Durant la seva estada a Barcelona el Sr. Wu Chunyuan i el seu equip van entrevistar-se amb OTP Enginyeria. El motiu de la trobada entre el Sr. Wu Chunyuan i Jaume Perna, com a representant d’OTP Enginyeria, fou l’interès de la delegació en conèixer amb detall la legislació espanyola en matèria de seguretat i producció.

Jaume Perna, en representació d’OTP Enginyeria, va explicar detalladament la situació de les lleis i reglamentacions de seguretat existents a Espanya i a Catalunya. A causa de l’activitat d’OTP Enginyeria, amb més de 200 projectes fets durant l’últim any, Jaume Perna va oferir tota mena de detalls i explicacions sobre els processos per obtenir la llicència d’activitat i obertura, sobre les legalitzacions d’instal·lacions i altres processos per a la obtenció de certificats tècnics i legals.

El Sr. Wu Chunyuan, en nom de l’Administració Oest de Xangai de Seguretat en el Treball, va expressar el seu agraïment per l’assessorament sobre les disposicions i reglamentacions legals i va convidar Jaume Perna a visitar Xangai Abans de la seva partida, el Sr. Wu Chunyuan va tenir el detall d’obsequiar a Jaume Perna amb un ventall perfumat de sàndal, una mostra de l’artesania típica xinesa.

OTP Enginyeria vol agrair la confiança professional que ens ha atorgat el Sr. Wu Chunyuan i l’Administració Oest de Xangai de Seguretat en el Treball, a la vegada que volem expressar la nostra disposició a enfortir els llaços comercials entre Catalunya i la Xina, un país amb el que compartim els valors del treball i el caràcter emprenedor.