El 5 de febrer OTP, enginyeria de Barcelona, va assistir a la Jornada informativa sobre les ajudes a la rehabilitació d’edificis 2015. Promogudes pel Consorci de l’Habitatge de Barcelona, tenen com a objecte la rehabilitació d’edificis que contemplen, entre altres, la rehabilitació de les instal·lacions i les millores d’eficiència energètica com per exemple, la instal·lació de plaques solars tèrmiques per ACS, centralització i millora d’instal·lacions, canvi de combustible per reduir emissions CO2, auditories energètiques vinculades a obres i instal·lacions comunes.

Si ets president d´una comunitat de propietaris, administrador o propietari d´un edifici pots presentar una sol·licitud a la xarxa d´oficines de l´h. Podràs optar a subvencions de fins al 50 % del cost de la reforma.

A OTP Enginyeria et podem ajudar per dur a terme qualsevol reforma o rehabilitació de les instal·lacions de tot tipus d´edificis d´habitatges. Ens avalen més de 200 projectes fets amb èxit per a comunitats de propietaris.