Equip

 • EQUIP

  OTP compta amb un equip de professionals amb una llarga experiència i una forta actitud de compromís amb el client, per tal de donar servei al client amb plenes garanties de qualitat i èxit. Oferim als nostres clients un servei integral amb solucions tècniques personalitzades, que els permet desenvolupar tot el potencial de la seva activitat o negoci.

 • ESPECIALITZACIÓ

  OTP Global Engineering és una empresa d'enginyeria a Barcelona especialitzada en el disseny, la direcció tècnica i la legalització tècnica i administrativa de noves activitats de negoci i d'instal·lacions. Oferim els nostres serveis a un ampli ventall de clients, des de petits negocis i emprenedors fins a grans empreses i institucions.

 • TRAJECTÒRIA

  OTP, inicials d'Oficina Tècnica de Projectes, és una empresa d'enginyeria a Barcelona amb una consolidada trajectòria en el sector de les enginyeries tècniques. Va iniciar les seves activitats l'any 1979, quan va ser fundada per l'enginyer Jaume Perna, actualment soci director d'OTP Global Engineering.

 • Jaume Perna

  Jaume Perna

  Soci fundador i RRPP

  En Jaume és el fundador d’OTP. Es dedica, amb autèntica vocació de servei, a la relació amb els clients, des de la seva experiència professional de més de 30 anys. En Jaume és perseverant i té una actitud positiva. Li encanten les persones, la qual cosa explica el seu do de gents.

  El Jaume és un enamorat de l’Alta Ribagorça, a on li agrada escapar-se per caminar, buscar bolets i estar en contacte amb la natura i la gent

 • Oriol Perna

  Oriol Perna

  Gerent

  Empàtic i amb gran capacitat d’organització i lideratge, planifica, dirigeix i supervisa els processos interns i externs de l'organització amb el propòsit d'enriquir les seves operacions. S’encarrega també de l´acció comercial i de la coordinació de les relacions amb els clients.

  Es un gran amant de la música, el teatre i gaudir amb la família i amics.

 • Ignasi Gimeno

  Ignasi Gimeno

  Director de projectes i activitats

  L'Ignasi dinamitza i coordina els projectes, vetlla pel correcte desenvolupament dels processos i projectes i garanteix que OTP compleixi amb els estàndards de qualitat certificats sota les normes ISO 9001. Li agrada el teatre, la natació i estar amb la família.

 • Héctor Fernández

  Héctor Fernández

  Responsable d'instal·lacions

  L’Héctor te amplis coneixements i experiència que li permeten controlar la correcta execució de les instal·lacions a les obres amb una gran capacitat d’adaptar-se i fer front a qualsevol mena de repte tècnic. És resolutiu i bon comunicador i li agraden la lectura, les curses de muntanya, els escacs i el futbol.

 • Cristóbal García

  Cristóbal García

  Responsable d'obres

  En Cristóbal desenvolupa de forma metòdica el disseny dels plànols, les memòries tècniques dels projecte i supervisa la seva aplicació fins al mínim detall. Amb gran capacitat de treballar en equip. Les curses de Fórmula 1 i jugar amb els seus fills són les seves altres passions.

   

 • Daniel Rodríguez

  Daniel Rodríguez

  Responsable d'administració

  En Daniel porta el dia a dia de l’empresa pel que fa a l’atenció telefònica del client i totes les gestions burocràtiques i administratives derivades dels projectes. Es una persona organitzada, amable i amb ganes d’aportar valor afegit en un camp a vegades molt pautat. Li agraden les motos, sortir a córrer, especialment per la muntanya i viatjar amb la seva família.

Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!