Inaguració del nou edifici de Colonial

Aquest passat 9 d´ octubre s´ ha inagurat oficialment el nou edifici de la inmobiliària colonial, un dels nostres majors projectes realitzats durant aquest any 2014, en el que hem realitzat el projecte executiu d´instal·lacions junt amb la direcció d´obres tal com vam anunciar el mes passat en aquesta notícia Colonial.

Amb una inversió de 9 millons d´euros, aquesta remodelació de l´antic edifici representa un projecte únic tan en disseny com en funcionalitat i eficiència, on tots el materials emprats en la construcció son reciclables, gràcies als quals han obtingut la qualificació LEED “Leadership in energy and environmental design” GOLD, es a dir el or en eficiència energètica segos el U.S green Bulding Council.

 

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un centre esportiu municipal

Aquest projecte encarregat per l´ institut Barcelona Esports de l´ Ajuntament de Barcelona ha consistit en l´adequació de les instal·lacions del centre esportiu municipal de Can Cuyàs situat a Nou Barris. Aquest centre amb més de 5400 m2 disposa d´un poliesportiu, piscina climatitzada, pistes de pàdel i sala de fitness entre altres equipaments.

A OTP Enginyeria hem realitzat el projecte executiu de les instal·lacions de fontaneria, sanejament, electricitat i clima, dut a terme en diferens fases i actualment a la espera de la realització de les obres pertinents.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a una agència de transports

A OTP Enginyeria hem finalitzat amb èxit el projecte per a una nau industrial dedicada al manteniment, taller mecànic, i emmagatzematge de vehicles i mercaderies de la empresa de logística Contir. Aquesta nova activitat situada en un polígon industrial de Montmeló molt a prop del circuit de Catalunya, disposa de gairebè 2000 m2 de superfície total.

A OTP Enginyeria hem realitzat la legal·lització del projecte d´ electricitat, incendis i la obtenció de la llicència ambiental.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un gimnàs

A OTP Enginyera de Barcelona hem finalitzat el projecte per a l´obertura d´un gimnàs al districte de Sarrià de la popular cadena Americana Anytime Fitness. Aquesta nova activitat situada a la planta baixa i l´altell d´un edifici d´habitatges consta d´uns 480 m2 de superfície total amb capacitat per a unes 100 persones.

A OTP Enginyeria ens hem encarregat de la legal·lització del projecte d´activtat, la instal·lació elèctrica i el projecte de climatització, sanejament, fontaneria i contra incendis.

OTP Enginyeria inicia un nou projecte per a unes oficines de Hewlett Packard

OTP Enginyeria inicia un nou projecte en un edicifici del carrer Jesus Serra Santamans de Sant Cugat del Vallès per a l´equipament d´unes oficines de la empresa tecnológica Hewlett Packard.

A OTP Enginyeria de Barcelona realitzarem la legal·lització de la instal·lació elèctrica i el projecte de climatització.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un edifici d´oficines

Aquest nou projecte que hem finalitzat  consta d ´un edifici d´oficines i pàrking de 12.000 m2 situat a Travessera de Gràcia cantonada amb carrer Amigó de Barcelona. A OTP enginyeria de Barcelona hem realitzat el projecte executiu de les instal·lacions elèctriques, fontaneria, sanejament, climatització i telecomunicacions.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un centre de ioga

Ommium, es un nou centre de ioga situat al barri de Sant Andreu especialtizat en disciplines com el massatge thai, el ioga aeri o la meditaçió entre d´altres, disposa d´ un local 112 m2 i una capaçitat total de 41 persones.

A OTP Enginyeria de Barcelona hem realitzat la legal·lització de l´ instal·lació elèctrica i el projecte per a l´obtenció de la licència d´activitat.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a una botiga de llaminadures

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a una  botiga  especialitzada en la venda de llaminadures i regals de la franquicia Duldi.

Situada al carrer Canonge Baranera de Badalona, aquesta nou comerç disposa d´un local de 95 m2 on hem realitzat la legal·lització de la instal·lació elèctrica, l´ activitat, i el projecte d´ obres.

Informe sobre el comerç de catalunya 2014

Aquesta setmana a OTP enginyera de Barcelona hem assistit a la jornada de presentació del nou informe dels eixos comercials de Catalunya 2014. En la jornada s´ han exposat diferents qüestions d´ aquest informe com ara quins són el eixos comercials  mes atractius de Catalunya, quins tipus d ´activitats tenen millor preu en l´ oferta immobiliària, o les oportunitats que podem trobar en cadascun dels eixos comercials. Com a col·laboradors d´ Eixos.cat a OTP Enginyeria ens permet avançar en el servei d´ estudi de  localització i viabilitat per a locals comercials.

Eixos cartell jornada presentació

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a una botiga de venda de plats preparats

A OTP Enginyeria de Barcelona hem finalitzat el projecte per a una nova botiga de la coneguda franquícia de plat preparats, Nostrum.

Situada al carrer Sant Josep de Santa Coloma de Gramenet, aquest nou Nostrum  disposa de 52 m2 de superfície total, on hem realitzat la legal·lització de la activitat, la instal·lació elèctrica i el projecte d´ obres per a la reforma i adequació del local.