OTP Enginyeria finalitza un projecte per a un magatzem amb oficinies

Aquest projecte encarregat per la empresa instal·ladora i mantenidora d´ascensors ,OTIS, està situat al carrer Tànger de Barcelona en un edifici industrial  de dos plantes amb una superfície total de 687 m2.

A OTP Enginyeria hem realitzat el projecte per a la legal·lització de l´activitat, destinada a l´ emmagatzematge i a zones d´oficines.

OTP Enginyeria inicia un nou projecte per a una entitat bancària

Aquest nou projecte d´OTP Enginyera consisteix en adequar la nova imatge corporativa de City Bank a la seva sucursal  situada a la Plaça  Francesc Maçià de Barcelona.

En aquest projecte es  realitzarà el projecte executiu de les instal·lacions elèctriques i les obres menors per modificar el rètol junt amb les dos plantes i soterrani de l´interior on s´exercirà  l´activitat.

OTP Enginyeria finalitza amb èxit el projecte per a una escola d´arts marcials

Especialitzada en la disciplina mixta del Mugendo, aquesta nova escola d´arts marcials està situada a la Gran Via de Barcelona, on diposa d´un local de 180 m2 de superfíce total equipat amb una zona d´entrenament per a unes 14 persones.

A OTP Enginyeria de Barcelona hem realitzat la legal·lització de la instal·lació elèctrica i del projecte d´activitat.

Noves subvencions per a empreses de Catalunya

Des de OTP Enginyeria us informem que ja han entrat en vigència noves subvencions per a empreses situades a Cataluña. A continuació podeu veure un llistat de requeriments i avantatges d´aquestes noves subvencions, si esteu interessats us podeu adreçar a la web www.cisle.es on podreu sol·licitar mes informació.

Línies pimes
- Assistència a fires : empreses que durant el 2014 assisteixen , amb estand , a fires nacionals i internacionals.
Es subvenciona el 50% amb un màxim de 5.000 €.
- E-Commerce : empreses que , tenint ja presència a internet, volen incorporar l’e commerce com a mesura de venda, incloent pagament electrònic.
Es subvenciona el 50% amb un màxim de 3.000 € ampliable ( en alguns casos ) amb 2.000 € més , fins arribar als 5.000 €.
- Traspàs de negoci : empresa on el titular es jubila i busca una persona perquè li continuï el negoci ( pot ser fins i tot un familiar ). Es subvenciona fins amb 6.000 €
Beneficiaris
Comerços ( en general) amb algun local de venda ( només virtual no ) i empreses de serveis de bars, restaurants , tintoreries i bugaderies , perruqueries i estètiques, agències de viatge detallistes i serveis de reparacions.

Línia Centrals de Compres
Empreses que es dediquen a la compra de productes/serveis per oferir a millor preu als seus associats.
Aquestes empresa han de reflectir aquesta activitat en els seus estatuts i disposar d’un mínim de 25 associats i 30 empreses.
Es subvencionen projectes TIC amb un màxim del 50 % i un màxim de 8.000 €.

Línia associacions i gremis empresarials
Diferents línies complementàries entre elles per potenciar els serveis i activitats de les empreses associades.
En haver diverses línies millor consultar necessitats.

 

OTP Enginyeria inicia un nou projecte per a un Bar-Restaurant

A OTP Enginyeria de Barcelona iniciem un nou projecte per a legal·litzar la instal·lació elèctrica, la activitat i les obres menors  en un local destinat a Bar-Restaurant.

Aquesta nova activitat situada al casc antic de Barcelona es desenvoluparà a la planta baixa d´un edfici d´ habitatges plurifamiliar del Passatge de la Pau.

OTP Enginyeria inicia un nou projecte per a un local de lloguer de trasters

Situada a Sant Gervasi aquesta nova activitat destinada al lloguer de trastrers disposarà de un local de 263 m2 de superfície total situat a la planta baixa d´un edificia d´habitatges plurifamiliar.

A OTP Enginyeria de Barcelona realitzarem el la legal·lització de l´activtat i el projecte d´obres menors.

 

OTP Enginyeria finalitza amb èxit el projecte per a una rostisseria

La Botigueta del bon menjar, es un dels nostres últims projectes que a OTP Enginyeria de Barcelona hem finalitzat amb èxit, es tracta d´una rostisseria especialitzada en menjars per emportar i encàrrecs de càtering per a tot tipus d´events.

Situada al Passeig Verdum 37-39, disposa de un local de 142 m2 on hem realitzat el projecte de obres, la legal·lització de la instal·lació elèctrica i obtenció de la llicència d´activitat.

OTP Enginyeria inicia un nou projecte per a una gelateria

Situat al barri de Sants, aquest nou comerç al detall de gelats disposarà d´un local de 105 m2 a la planta baixa d´un edifici d´habitatges.

A OTP Enginyeria de Barcelona realitzarem  el projecte d’obres, la legalitazació de la instal·lació elèctrica i la obtenció de la llicència d´activitat.

Interior gelateria

OTP Enginyeria compleix 35 anys

 

Ja fa 35 anys que OTP Enginyeria estem al servei dels nostres clients i es per això que hem dedicit fer una mirada al passat per mostar-vos el pas dels anys de les tecnologies durant aquestes tres dècades i mitja.

A la esquerra podeu veure un Philips P2000 de principis dels 80 un dels primers ordinadors de OTP i a la dreta la nostra darrera adquisició,el nou iMac.

A OTP Enginyeria de Barcelona esperem poder complir molts mes anys per seguir portant tranquilitat als nostres clients.