OTP Enginyeria inicia el projecte per a un magatzem de materials de construcció

Aquest mes a OTP Enginyeria ens han encarregat un nou projecte per a  la multinacional TOPCRET , una empresa dedicada a la fabricació i distribució del microcement, un material de construcció per a diverses aplicacions.

Aquest nou projecte consistirà en la legal·lització de l´activitat i la direcció de les instal·lacions de protecció contra incendis per a l´ obertura d´una nau industrial dedicada al emmagatzematge dels seus productes situada a Barbera del Vallès.

Inaguració del nou edifici de Colonial

Aquest passat 9 d´ octubre s´ ha inagurat oficialment el nou edifici de la inmobiliària colonial, un dels nostres majors projectes realitzats durant aquest any 2014, en el que hem realitzat el projecte executiu d´instal·lacions junt amb la direcció d´obres tal com vam anunciar el mes passat en aquesta notícia Colonial.

Amb una inversió de 9 millons d´euros, aquesta remodelació de l´antic edifici representa un projecte únic tan en disseny com en funcionalitat i eficiència, on tots el materials emprats en la construcció son reciclables, gràcies als quals han obtingut la qualificació LEED “Leadership in energy and environmental design” GOLD, es a dir el or en eficiència energètica segos el U.S green Bulding Council.

 

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un centre esportiu municipal

Aquest projecte encarregat per l´ institut Barcelona Esports de l´ Ajuntament de Barcelona ha consistit en l´adequació de les instal·lacions del centre esportiu municipal de Can Cuyàs situat a Nou Barris. Aquest centre amb més de 5400 m2 disposa d´un poliesportiu, piscina climatitzada, pistes de pàdel i sala de fitness entre altres equipaments.

A OTP Enginyeria hem realitzat el projecte executiu de les instal·lacions de fontaneria, sanejament, electricitat i clima, dut a terme en diferens fases i actualment a la espera de la realització de les obres pertinents.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a una agència de transports

A OTP Enginyeria hem finalitzat amb èxit el projecte per a una nau industrial dedicada al manteniment, taller mecànic, i emmagatzematge de vehicles i mercaderies de la empresa de logística Contir. Aquesta nova activitat situada en un polígon industrial de Montmeló molt a prop del circuit de Catalunya, disposa de gairebè 2000 m2 de superfície total.

A OTP Enginyeria hem realitzat la legal·lització del projecte d´ electricitat, incendis i la obtenció de la llicència ambiental.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un gimnàs

A OTP Enginyera de Barcelona hem finalitzat el projecte per a l´obertura d´un gimnàs al districte de Sarrià de la popular cadena Americana Anytime Fitness. Aquesta nova activitat situada a la planta baixa i l´altell d´un edifici d´habitatges consta d´uns 480 m2 de superfície total amb capacitat per a unes 100 persones.

A OTP Enginyeria ens hem encarregat de la legal·lització del projecte d´activtat, la instal·lació elèctrica i el projecte de climatització, sanejament, fontaneria i contra incendis.

OTP Enginyeria inicia un nou projecte per a unes oficines de Hewlett Packard

OTP Enginyeria inicia un nou projecte en un edicifici del carrer Jesus Serra Santamans de Sant Cugat del Vallès per a l´equipament d´unes oficines de la empresa tecnológica Hewlett Packard.

A OTP Enginyeria de Barcelona realitzarem la legal·lització de la instal·lació elèctrica i el projecte de climatització.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un edifici d´oficines

Aquest nou projecte que hem finalitzat  consta d ´un edifici d´oficines i pàrking de 12.000 m2 situat a Travessera de Gràcia cantonada amb carrer Amigó de Barcelona. A OTP enginyeria de Barcelona hem realitzat el projecte executiu de les instal·lacions elèctriques, fontaneria, sanejament, climatització i telecomunicacions.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un centre de ioga

Ommium, es un nou centre de ioga situat al barri de Sant Andreu especialtizat en disciplines com el massatge thai, el ioga aeri o la meditaçió entre d´altres, disposa d´ un local 112 m2 i una capaçitat total de 41 persones.

A OTP Enginyeria de Barcelona hem realitzat la legal·lització de l´ instal·lació elèctrica i el projecte per a l´obtenció de la licència d´activitat.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a una botiga de llaminadures

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a una  botiga  especialitzada en la venda de llaminadures i regals de la franquicia Duldi.

Situada al carrer Canonge Baranera de Badalona, aquesta nou comerç disposa d´un local de 95 m2 on hem realitzat la legal·lització de la instal·lació elèctrica, l´ activitat, i el projecte d´ obres.

Informe sobre el comerç de catalunya 2014

Aquesta setmana a OTP enginyera de Barcelona hem assistit a la jornada de presentació del nou informe dels eixos comercials de Catalunya 2014. En la jornada s´ han exposat diferents qüestions d´ aquest informe com ara quins són el eixos comercials  mes atractius de Catalunya, quins tipus d ´activitats tenen millor preu en l´ oferta immobiliària, o les oportunitats que podem trobar en cadascun dels eixos comercials. Com a col·laboradors d´ Eixos.cat a OTP Enginyeria ens permet avançar en el servei d´ estudi de  localització i viabilitat per a locals comercials.

Eixos cartell jornada presentació