OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un gimnàs

A OTP Enginyera de Barcelona hem finalitzat el projecte per a l´obertura d´un gimnàs al districte de Sarrià de la popular cadena Americana Anytime Fitness. Aquesta nova activitat situada a la planta baixa i l´altell d´un edifici d´habitatges consta d´uns 480 m2 de superfície total amb capacitat per a unes 100 persones.

A OTP Enginyeria ens hem encarregat de la legal·lització del projecte d´activtat, la instal·lació elèctrica i el projecte de climatització, sanejament, fontaneria i contra incendis.

OTP Enginyeria inicia un nou projecte per a unes oficines de Hewlett Packard

OTP Enginyeria inicia un nou projecte en un edicifici del carrer Jesus Serra Santamans de Sant Cugat del Vallès per a l´equipament d´unes oficines de la empresa tecnológica Hewlett Packard.

A OTP Enginyeria de Barcelona realitzarem la legal·lització de la instal·lació elèctrica i el projecte de climatització.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un edifici d´oficines

Aquest nou projecte que hem finalitzat  consta d ´un edifici d´oficines i pàrking de 12.000 m2 situat a Travessera de Gràcia cantonada amb carrer Amigó de Barcelona. A OTP enginyeria de Barcelona hem realitzat el projecte executiu de les instal·lacions elèctriques, fontaneria, sanejament, climatització i telecomunicacions.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un centre de ioga

Ommium, es un nou centre de ioga situat al barri de Sant Andreu especialtizat en disciplines com el massatge thai, el ioga aeri o la meditaçió entre d´altres, disposa d´ un local 112 m2 i una capaçitat total de 41 persones.

A OTP Enginyeria de Barcelona hem realitzat la legal·lització de l´ instal·lació elèctrica i el projecte per a l´obtenció de la licència d´activitat.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a una botiga de llaminadures

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a una  botiga  especialitzada en la venda de llaminadures i regals de la franquicia Duldi.

Situada al carrer Canonge Baranera de Badalona, aquesta nou comerç disposa d´un local de 95 m2 on hem realitzat la legal·lització de la instal·lació elèctrica, l´ activitat, i el projecte d´ obres.

Informe sobre el comerç de catalunya 2014

Aquesta setmana a OTP enginyera de Barcelona hem assistit a la jornada de presentació del nou informe dels eixos comercials de Catalunya 2014. En la jornada s´ han exposat diferents qüestions d´ aquest informe com ara quins són el eixos comercials  mes atractius de Catalunya, quins tipus d ´activitats tenen millor preu en l´ oferta immobiliària, o les oportunitats que podem trobar en cadascun dels eixos comercials. Com a col·laboradors d´ Eixos.cat a OTP Enginyeria ens permet avançar en el servei d´ estudi de  localització i viabilitat per a locals comercials.

Eixos cartell jornada presentació

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a una botiga de venda de plats preparats

A OTP Enginyeria de Barcelona hem finalitzat el projecte per a una nova botiga de la coneguda franquícia de plat preparats, Nostrum.

Situada al carrer Sant Josep de Santa Coloma de Gramenet, aquest nou Nostrum  disposa de 52 m2 de superfície total, on hem realitzat la legal·lització de la activitat, la instal·lació elèctrica i el projecte d´ obres per a la reforma i adequació del local.

Subvencions per a pimes Catalanes

Des de  OTP Enginyeria us informem de unes noves subvencions  adreçades a les petites i mitjanes empreses Catalanes dedicades al comerç, la artesania, la moda i altres activitats.

Es podrà  optar a subvencios de fins a 5000 € per a impulsar la implantació de les noves tecnologies, el comerç electrònic, i promoure  la participació en fires, salons i passarel·les a Catalunya i fora de Catalunya. A continuació podeu veure tots els requeriments en aquests dos links   Subvencions E COMMERCE,  Subvencions FIRES COMERCIALS, us recordem que les subvencions tindran vigència fins al 20 de juny, per a qualsevol dubte o per a sol-licitar mes informació adreçeu-vos a la web www.cisle.es.

 

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un gelateria-orxateria

Situada a Ciutat Vella al carrer Sombrerers aquesta nova gelateria-orxateria especialitzada també en  xocolates i pastissos ofereix una gran gamma de productes al gust del consumidor.

A OTP Enginyera hem realitzat el projecte d´obres menors per a la modifcar la distribució interior, la legalització de la instal·lació elèctrica i el projecte d´activitat.

 

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un edifici d´oficines

A OTP Enginyeria hem finalitzat un projecte en el centenari edifici de Diagonal 409, aquest edifici consta d´ unes vuit plantes equipades per a la disposició d´oficines on a OTP Enginyeria de Barcelona hem realitzat la reforma integral de la instal·lació elèctrica i el projecte executiu de les telecomunicacions, sanejament, fontaneria, climatització i detecció d´incendis.