OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un forn de pa amb pastisseria i degustació a Barcelona

OTP Enginyeria ha finalitzat amb èxit el projecte per a un forn de pa amb pastisseria i zona de degustació de la franquícia Boheme, al carrer Indústria, 296 de Barcelona. El local tenia un ús molt restrictiu i OTP Enginyeria va aconseguir adequar-lo per poder desenvolupar l’activitat.

A OTP tenim una consolidada trajectòria en la legalització de locals dedicats a la restauració, com ara pastisseries, bars, restaurants, etc. Ens avalen com a garantia d’èxit per a la correcta legalització de les instal·lacions pertinents, amb el valor afegit d´un assesorament actiu que ajuda a adequar el local a les necessitats del client, sempre respectant la normativa vigent.

Ajudes per rehabilitar edificis

El 5 de febrer OTP, enginyeria de Barcelona, va assistir a la Jornada informativa sobre les ajudes a la rehabilitació d’edificis 2015. Promogudes pel Consorci de l’Habitatge de Barcelona, tenen com a objecte la rehabilitació d’edificis que contemplen, entre altres, la rehabilitació de les instal·lacions i les millores d’eficiència energètica com per exemple, la instal·lació de plaques solars tèrmiques per ACS, centralització i millora d’instal·lacions, canvi de combustible per reduir emissions CO2, auditories energètiques vinculades a obres i instal·lacions comunes.

Si ets president d´una comunitat de propietaris, administrador o propietari d´un edifici pots presentar una sol·licitud a la xarxa d´oficines de l´habitatge de Barcelona. Podràs optar a subvencions de fins al 50 % del cost de la reforma.

A OTP Enginyeria et podem ajudar per dur a terme qualsevol reforma o rehabilitació de les instal·lacions de tot tipus d´edificis d´habitatges. Ens avalen més de 200 projectes fets amb èxit per a comunitats de propietaris.

 

 

Dóna una empenta al teu negoci

A OTP enginyeria pensem en els emprenedors i en tots els que volen tirar endavant el seu negoci. Per això t’anunciem que durant 2015 una part dels pressupostos de la Generalitat aniran adreçats a ajudes per a empreses, amb aquestes finalitats:

  • Fomentar l’ús racional d’energia, estalvi i eficiència energètica i energies renovables.
  • Llançament de programes per afavorir la inicialització a la internacionalització.
  • Línia de subvencions per afavorir la inversió empresarial.
  • Acompanyament a la participació a fires.
  • Foment de l’E-commerce.
  • Programa per afavorir l’emprenedoria.
  • Bonificació d’empreses turístiques. Pla obsolescència.
  • Edicions o publicacions catalanes en diferents suports.
  • Incorporació com a socis en empreses d´economia social.
Si vols sol·licitar més informació,. posa´t en contacte amb els nostres socis de  Cisle, on t´ assessoraran sense cap compromís.

OTP Enginyeria inicia el projecte per a la construcció d´una nau industrial

OTP Enginyeria de Barcelona ha iniciat la direcció d´obres per a la construcció d´una nau industrial destinada a magatzem de Gamavetro, empresa dedicada a la fabricació i comercialització d´ampolles de vidre. Anteriorment hem realitzat el seu projecte executiu i el tràmit de l´agència catalana de l´aigua (ACA) per obtenir la llicència d´obres tenint en compte les característiques especials del terreny.

Inauguració de l´empresa Catgas

OTP va assistir a la inauguració de Catgas Energia, una nova empresa especialitzada en la distribució, comercialització i subministrament de gas natural i propà amb àmbit d’actuació concentrat principalment a Catalunya.

A OTP Enginyeria ens hem encarregat de la llicència d´obertura de les seves oficines principals situades a Santa Coloma de Gramenet. Agraïm a Catgas Energia la confiança dipositada en OTP Enginyeria.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un local de Fm Group

Fm Group, empresa internacional dedicada a la comercialització de perfumeria, cosmètics i productes per a la llar ha inagurat recentment un local de dues plantes amb gairebé 900 m2  de superfície total situat al barri de Sant Andreu de Barcelona.

OTP Enginyeria ha realitzat amb èxit el projecte de comunicació prèvia d´inici d´activitat amb certificació tècnica i la legal·lització elèctrica.

Tramitacions de certificats energètics

Tal com vam anunciar a principis d´ aquest any, a OTP Enginyeria tramitem certificats energètics. Aquests certificats serveixen per atorgar una qualificaciò d´eficiència energètica d´un habitatge, obligatoris en edificis de nova construcció o per a la venda o arrendament de qualsevol habitatge. També són necessaris per a l´ús d´entitats públiques que ocupin una determinada superfície en un edifici.

A OTP Enginyeria de Barcelona hem tramitat recentment un certificat per a un habitatge particular situat al municipi d´Argentona.

 

OTP Enginyeria inicia el projecte per a la rehabilitació d´un edifici modernista destinat a oficines

OTP enginyeria inicia el projecte de rehabilitació integral de les instal·lacions d’electricitat, climatització, fontaneria, sanejament, protecció contra incendis i certificació energètica per a Levante Capital Partners, empresa dedicada a la gestió d´actius immobiliaris.

Aquest nou projecte es realitzarà en un edifici modernista destinat a oficines i catalogat com a bé cultural d’interès local. Està situat a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a la nova seu de la cooperativa La Colmena de Santa Coloma de Gramenet

OTP Enginyeria finalitza el projecte de la legalització d’activitat, projecte d’instal·lació elèctrica, climatització i projecte d’obres per a la nova seu de la cooperativa La Colmena de Santa Coloma de Gramenet.

La Colmena es va fundar al 1916 com a cooperativa de consum i amb el pas dels anys s’ha convertit en una entitat d’esports i lleure. La nova seu es trobarà en un edifici de tres plantes al carrer Francesc Viñas, 5 de Santa Coloma, on hi haurà un local social, teatre, zona de billars, zona d’escacs i oficines.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a uns equipaments municipals

Realitzat per a l’històric club de futbol Vallbona, situat a Nou Barris, ha consistit en el projecte executiu de sanejament i fontaneria de les insta·lacions del camp de futbol.

Amb aquest projecte executiu es durà a terme la substitució del sistema de producció d’aigua calenta sanitària dels vestidors del camp de fútbol de Vallbona, actualment alimentats des d’una instal·lació de propà, per unes bombes de calor aerotèrmiques d’alt rendiment.