OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un local de Fm Group

Fm Group, una empresa internacional dedicada a la comercialització de perfumería, cosmètics i productes per a la llar a inagurat recenment un local  de dues plantes amb gairebè 900 m2  de superfície total situat al barri de Sant Andreu de Barcelona.

A OTP Enginyeria hem realitzat amb èxit el projecte de comunicació prèvia d´ inici d´activitat amb certificació tècnica, i la legal·lització elèctrica.

Tramitacions de certificats energètics.

Tal com vam anunciar a principis d´ aquest any , a OTP Enginyeria podem realitzar la tramitació de certificats energètics, aquests certificats serveixen per a atorgar una qualificaciò d´eficiència energètica d´ un habitatge , el cual es obligatori en edificis de nova construcció o per a la venda o arrendament de qualsevol habitatge, també es necessari per l´ ús d´ entitats públiques que ocupin una determinada superfície en un edifici.

A OTP Enginyeria de Barcelona hem tramitat recentment un certificat per a un habitatge particular situat al municipi d´ Argentona.

 

OTP Enginyeria inicia el projecte per a la rehabilitació d´un edifici modernista destinat a oficines

OTP enginyeria inicia el projecte de rehabilitació integral de les instal·lacions d’electricitat, climatització, fontaneria, sanejament, protecció contra incendis i certificació energètica per a Levante Capital Partners, una empresa dedicada a la gestió d´ actius immobiliaris.

Aquest nou projecte es realitzarà en un edifici modernista destinat a oficines catalogat com a bé cultural d’interès local siutat a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a la nova seu de la cooperativa La Colmena de Santa Coloma de Gramenet.

OTP Enginyeria finalitza el projecte de la legalització d’activitat, projecte d’instal·lació elèctrica, climatització i projecte obres per a la nova seu de la cooperativa La Colmena de Santa Coloma de Gramenet.

La Colmena es va fundar al 1916 com a cooperativa de consum i amb el pas dels anys s’ha convertit en una entitat d’esports i lleure, al 2016 complirà 100 d´ història.

La nova seu es trobarà en un edifici de 3 plantes ubicat al carrer Francesc Viñas, 5 de Santa Coloma on hi haurà un local social, teatre, zona de billars, zona d’escacs i oficines.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a uns equipaments municipals

Realitzat per al històric club de futbol Vallbona situat Nou Barris , aquest projecte ja finalitzat i a la espera de les obres pertinents, ha consistit en el projecte executiu de sanejament i fontaneria de les insta·lacions del camp de futbol.

Amb aquest projecte executiu es durà a terme  la substitució del sistema de producció d’aigua calenta sanitària dels vestidors del camp de fútbol de Vallbona, actualment alimentats des d’una instal·lació de propà, per unes bombes de calor aerotèrmiques d’alt rendiment.

 

Nou servei de tramitació de la Declaració Responsable

passat 5 d’agost es va publicar al DOGC i el 6 d’agost va entrar en vigor la nova Llei de Seguretat Industrial que afecta molt directament als procediments per legalitzar i posar en marxa una instal·lació.

A partir del 6 de novembre, la nova Llei de Seguretat Industrial contempla la utilització d’una Declaració Responsable com a únic document legal per a què la Generalitat autoritzi a posar en marxa una instal·lació. Aquesta Declaració Responsable, signada pel titular, no eximeix  de l’obligació d’entregar al mateix titular tota la documentació tècnica corresponent en funció de la tipologia d’instal·lació. A partir del 6 de novembre serà obligatori complir amb aquest procediment i a  OTP Enginyeria  s’habilitaran com a punt d’entrada d’aquesta documentació i totes les Declaracions Responsables les podran tramitar.

El

OTP Enginyeria inicia el projecte per a un magatzem de materials de construcció

Aquest mes a OTP Enginyeria ens han encarregat un nou projecte per a  la multinacional TOPCRET , una empresa dedicada a la fabricació i distribució del microcement, un material de construcció per a diverses aplicacions.

Aquest nou projecte consistirà en la legal·lització de l´activitat i la direcció de les instal·lacions de protecció contra incendis per a l´ obertura d´una nau industrial dedicada al emmagatzematge dels seus productes situada a Barbera del Vallès.

Inaguració del nou edifici de Colonial

Aquest passat 9 d´ octubre s´ ha inagurat oficialment el nou edifici de la inmobiliària colonial, un dels nostres majors projectes realitzats durant aquest any 2014, en el que hem realitzat el projecte executiu d´instal·lacions junt amb la direcció d´obres tal com vam anunciar el mes passat en aquesta notícia Colonial.

Amb una inversió de 9 millons d´euros, aquesta remodelació de l´antic edifici representa un projecte únic tan en disseny com en funcionalitat i eficiència, on tots el materials emprats en la construcció son reciclables, gràcies als quals han obtingut la qualificació LEED “Leadership in energy and environmental design” GOLD, es a dir el or en eficiència energètica segos el U.S green Bulding Council.

 

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un centre esportiu municipal

Aquest projecte encarregat per l´ institut Barcelona Esports de l´ Ajuntament de Barcelona ha consistit en l´adequació de les instal·lacions del centre esportiu municipal de Can Cuyàs situat a Nou Barris. Aquest centre amb més de 5400 m2 disposa d´un poliesportiu, piscina climatitzada, pistes de pàdel i sala de fitness entre altres equipaments.

A OTP Enginyeria hem realitzat el projecte executiu de les instal·lacions de fontaneria, sanejament, electricitat i clima, dut a terme en diferens fases i actualment a la espera de la realització de les obres pertinents.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a una agència de transports

A OTP Enginyeria hem finalitzat amb èxit el projecte per a una nau industrial dedicada al manteniment, taller mecànic, i emmagatzematge de vehicles i mercaderies de la empresa de logística Contir. Aquesta nova activitat situada en un polígon industrial de Montmeló molt a prop del circuit de Catalunya, disposa de gairebè 2000 m2 de superfície total.

A OTP Enginyeria hem realitzat la legal·lització del projecte d´ electricitat, incendis i la obtenció de la llicència ambiental.