OTP realitza el projecte per a un complex d’oficines a França

Situat a Senlis, al nord de París, aquest complex d’oficines de SANEF, una flilal del grup Abertis, és un dels últims projectes de caire internacional en el que OTP hem format part.

Amb un disseny realitzat per l’arquitecte Octavi Mestre, OTP ha realitzat un avantprojecte executiu de totes les instal·lacions, per a reordenar un antic edifici i la construcció d’ un nou.

El projecte s’adecua a les mesures de sostenibilitat i eficiència energètica més actuals, segons la reglamentació Francesa.

abertis-edificiabertis-render

OTP inicia el projecte per a un banc d’aliments

OTP col·labora amb el Rebost solidari d’aliments  de Càrites Arxiprestal de Sant Andreu, un banc d’aliments al barri de Sant Andreu de Barcelona.

Creat el 2011, el rebost solidari és hereu del repartiment d’aliments que 2 parròquies de l’arxiprestat, St. Pacià i Crist Rei, venien fent des de feia molts anys; distribueix menjar a més de 800 famílies amb un equip de 70 voluntaris i la col·laboració d’empreses, entitats veïnals, esportives i comercials del barri

OTP realitzarà el projecte d’activtat per adequar el local a la normativa vigent.

Rebost solidari entradaRebost solidari interior

OTP finalitza el projecte per a una perruqueria a Santa Coloma de Gramenet

OTP finalitza el projecte per a la nova perruqueria i estètica, Divin@’s, siutada a l’avingunda Pallaressa de Santa Coloma de Gramenet.

Ubicada en un local de 100 m2, OTP ha realitzat el projecte per a la legalització l’instal·lació elèctrica i la comunicació corresponent per a poder realitzar l’obertura de l’activitat.

divinas entradadivinas sala

Nou horari per a les terrasses de Ciutat Vella

L´ Ajuntament de Barcelona anuncia una modificació de  l’horari de tancament establert amb caràcter general a l’Ordenança de Terrasses per l’àmbit de la Rambla i Plaça Reial del Districte de Ciutat Vella.

El nou horari és el següent:

 • De diumenge a dijous, a les 01:00 hores.
 • Divendres i vigílies de festius, a les 02:00 hores.

Plaça Reial Barcelona

OTP finalitza el projecte per a un centre de formació

OTP Global Engineering finalitza el projecte del nou centre de Tau Formar a Santa Coloma de Gramenet. Aquest nou centre especialitzat principalment en la formació d’idiomes i serveis informàtics, està situat en un edifici de tres plantes de 730 m2.

A OTP hem realitzat el projecte per a obtenir la llicència d’obres, i el projecte executiu d’obres i instal·lacions per a la reforma del local, complint les necessitats de l’activitat i la normativa vigent.

Tau rececpió

Tau Aula

Entrevista a Dunya Martinez

Avui a la nostra secció d’entrevistes parlem amb Dunya Martinez, directora de Tau Formar.

 Quins són els inicis de Tau Formar?

Fa trenta anys els meus pares van obrir una academia, la primera a Santa Coloma, dedicada a l’ensenyament d’idiomes i informàtica (només s’ensenyava el llenguatge de programació BASIC). Van ser pioners a la nostra ciutat i van evitar que les seves gents s’haguessin de traslladar a Barcelona.

Dunya Martinez

Com heu evolucionat al llarg del anys?

La continua evolució en el món de la informática, ens ha obligat a estar sempre al día en aquests temes i no només en l’ensenyament, sinò que també en l’equipament i instal·lacions. Hem realitzat tres cambis de locals fins arribar a la situación actual al carrer Sant Ramon, al centre de la ciutat en un edifici amb una superficie de 900 metres quadrats.

En que us diferencieu a la resta de centres formatius?

La nostra principal diferència, a part de la nostra qualitat, es que oferim especialitats formatives que no es fan en cap altre centre de Santa Coloma, tenim homologades nou aules, entre elles una aula taller on oferim clases de robòtica, montatge i reparació d’ordinadors, etc.

Coneixies el paper d’una enginyeria a l’hora d’obrir un negoci?

Abans no ho coneixia, pero ara sí. I m’he convençut de la importancia que té a l´hora de realitzar obres que requereixin complir unes normatives molt estrictes

Quin valor afegit creus que hem aportat com a enginyeria?

He après a valorar la importancia que té una obra ben feta quan et dediques al servei públic.

Tau, local nou

OTP finalitza el projecte per a un bar restaurant a Poblenou

OTP Global Engineering  finalitza el projecte per a un nou Bar Restaurant situat al barri de Poblenou de Barcelona.

Caracteritzat per el seu menjar de calitat i un ambient natural i acollidor, Rebeka restaurant ja forma part de la famíla de locals de restauració realitzats per OTP.

OTP ha realitzat la legal·lització de l’instal·lació elèctrica, i el projecte d’obres i activitat.

Rebeka interior

Rebeka escala

 

Nou pla d’usos del districte de Gràcia

L’ajuntament de Barcelona, a aprovat definitivament el nou pla d’usos del districte de Gràcia.

Amb aquest nou pla es regularan les instal·lacions de tots els locals de pública concurrència (activitats esportives, restauració, hosteleria, residències, etc.) els cuals fins ara restaven en suspensió.

Degut a la complexitat del nou pla, a OTP demanem pàciencia als interessats en obrir un nou local de pública concurrencia a Gràcia, ja que es bastant probable que es tardi més en saber l’aptitud del local en qüestió, que en la realització del projecte per a legalitzar-lo.

BOPB

Barcelona Gràcia

OTP finalitza el projecte per a una escola de ball a Sant Joan Despí

Encapçalada per Marc Jiménez i Valeria Urimagova; 4 cops campions de Espanya i finalistes mundials i Europeus, Freedom Dance és una nova escola dirigida a tothom que vulgui endinsar-se en qualsevol de les principals disciplines de ball.

OTP Global Engineering ha realitzat els projectes necessaris per a la realització de les obres pertinents, la legalització de les instal·lacions elèctriques i contra incendis, i la obtenció de la llicència d’activitat.

Freedom Dance entrada

Freedom dance sala

És millor una franquicia com a model de negoci?

A OTP Global Engineering estem especialitzats en ajudar als emprenedors a posar en marxa el seu negoci, es per això, que  en els últims anys hem constatat que els emprenedors es decideixen cada cop més per un model de franquicia a l’hora de començar un negoci, però, quin és el millor model per emprendre?

Els  dos models, franquicia, o negoci propi, tenen un seguit d’avantatges i inconvenients. Tant si et decideixes per un o l’altre, el més important és ser emprenedor amb totes los connotacions que comporta: creativitat, ambició, sacrifici, adaptabilitat, etc.

Aventatges d’una franquícia

 • Prestigi, imatge i notorietat de la marca
 • Disminució del risc empresarial
 • Aventatges en el finançament
 • Formaçió i experiència
 • Comunciació, màrqueting i administració
 • Condicions de compra favorables
 • Zona d’exclusivitat

Inconvenients 

 • Pagaments per a entrar i royalties
 • Normes i directrius de la Franquicia.
 • Benefici compartit
 • No tindre propietat sobre la marca

Emprenedor