Actualització del manual de seguretat contra incendis

El Col·legi d´Enginyers de Barcelona ha actualitzat el manual contra incendis el cual va realitzar ara fa uns anys.

OTP ha assistit al acta de presentació on es va explicar com el Manual de Seguretat Contra Incendis pretén ser una eina útil per a la formació dels professionals vinculats al sector, tant per a projectistes, directors d’obra, prescriptors, tècnics comercials, i d’altres tècnics vinculats a la seguretat contra incendis.

Des de OTP creiem que aquesta nova revisió del manual facilitarà el treball de les enginyeries i els arquitectes a l´hora de adequar la seguretat contra incendis de qualsevol projecte.

Adjuntem el enllaç als manuals per a tots el professionals que en vulguin fer ús.

Manuals contra incendis

Acte Enginyers bcn manuals contra incendis

 

OTP finalitza el projecte per a un gimnàs a Santa Coloma de Gramenet

OTP finalitza el projecte per a l´obertura d´un gimnàs a Santa Coloma de Gramenet de la franquícia Anytime Fitness. Aquesta nou gimnàs situat en un local de 600m2 de superfície total esta obert durant les 24 hores del día i té una capacitat per a 130 persones.

A OTP ens hem encarregat de la legalització del projecte d’obres, activitat, instal·lació elèctrica i la direcció i execució de les instal·lacions i contra incendis.

Anytime Plavall rebedorAnytime Plavall maquines

OTP finalitza el projecte per a un forn de pa i pastisseria amb degustació a Santa Coloma de Gramenet

OTP finalitza el projecte per a Tot Bo, un nou forn de pa i pastisseria amb degustació situat al centre de Santa Coloma de Gramenet, a prop del principal eix comercial del municipi.

OTP ha realitzat els projectes per a la realització de les obres per adequar el local, junt amb la legalització de l’instal·lacio elèctrica i l’activitat.

Tot Bo façanaTot Bo expositor

OTP inicia el projecte per a una empresa de disseny i fabricació de PLV

La empresa de disseny gràfic i fabricació de publicitat en el lloc de venda, DGE-plv, ha confiat en OTP per a la realització del projecte en una nau industrial a Sant Boi del Llobregat.

Aquesta nova activitat DGE-plv estarà destinada a la producció del seu ventall de productes de PLV ( expositors, displays, presentadors, etc.)

Diseño nauDGE interior nau

L’Ajuntament incia la revisió del pla d’usos de Ciutat Vella i suspén la concessió de llicències d’activitats de pública concurrència

L’ajuntament de Barcelona anuncia de que inica una revisió del Pla especial d’establiments de concurrència pública, hoteleria i altres activitats del districte de Ciutat Vella, amb l’objectiu de limitar  determinades activitats que generen externalitat negatives al territori i potenciar-ne d’altres que dinamitzin l’entorn.

Aquesta revisió anirà acompañada d’una nova suspensió de la concessió de llicències a locals de pública concurrència  entre d’altres.

Aquestes activitats són:

Activitats regulades en la Modificació del Pla especial d’establiments de concurrència pública, hoteleria i altres activitats del Districte de Ciutat Vella: exhibicions o espectacles realitzats en recintes coberts, activitats esportives, activitats musicals (bars musicals, discoteques, etc), activitats de restauració (restaurants i bars), activitats de jocs i atraccions (casinos i bingos), activitats culturals i socials (associacions i centres de difusió cultural), activitats audiovisuals (locutoris i karaokes), activitats zoològiques, establiments alimentaris de venda personalitzada, establiments alimentaris en règim d’autoservei, establiments individuals multi sectorials o polivalents, botigues de conveniència, botigues annexes a benzineres, establiments amb màquines expenedores d’aliments, botigues de plats preparats, comerç alimentari amb degustació i gelateries i orxateries que no disposin de degustació en el seu interior.

Per primera vegada, se suspenen les llicències d’altres activitats: activitats de serveis d’informació, difusió i atenció turística com oficines de turisme, punts d’atenció turística o anàlogues; oficines obertes al públic de venda de tiquets i entrades; magatzems de petites mercaderies no perilloses com, per exemple, equipatges; exposició, venda o lloguer de bicicletes i motos; i exposició, venda o lloguer de vehicles de mobilitat personal amb motor (segways, tricicles, trixies, patinets elèctrics…).

L’àmbit de la suspensió d’atorgament d’aquestes llicències d’activitats inclou tot el districte, a excepció de la zona portuària i determinades activitats de l’entorn de la Rambla; també queden fora de la suspensió aquelles activitats que abans de la declaració de la mateixa ja disposin de l’autorització municipal necessària per executar les obres i instal·lacions de condicionament de l’establiment a l’activitat projectada, ja sigui mitjançant llicència, comunicació o declaració responsable prèvia.

BOPB

OTP realitza el projecte per a un complex d’oficines a França

Situat a Senlis, al nord de París, aquest complex d’oficines de SANEF, una flilal del grup Abertis, és un dels últims projectes de caire internacional en el que OTP hem format part.

Amb un disseny realitzat per l’arquitecte Octavi Mestre, OTP ha realitzat un avantprojecte executiu de totes les instal·lacions, per a reordenar un antic edifici i la construcció d’ un nou.

El projecte s’adecua a les mesures de sostenibilitat i eficiència energètica més actuals, segons la reglamentació Francesa.

abertis-edificiabertis-render

OTP inicia el projecte per a un banc d’aliments

OTP col·labora amb el Rebost solidari d’aliments  de Càrites Arxiprestal de Sant Andreu, un banc d’aliments al barri de Sant Andreu de Barcelona.

Creat el 2011, el rebost solidari és hereu del repartiment d’aliments que 2 parròquies de l’arxiprestat, St. Pacià i Crist Rei, venien fent des de feia molts anys; distribueix menjar a més de 800 famílies amb un equip de 70 voluntaris i la col·laboració d’empreses, entitats veïnals, esportives i comercials del barri

OTP realitzarà el projecte d’activtat per adequar el local a la normativa vigent.

Rebost solidari entradaRebost solidari interior

OTP finalitza el projecte per a una perruqueria a Santa Coloma de Gramenet

OTP finalitza el projecte per a la nova perruqueria i estètica, Divin@’s, siutada a l’avingunda Pallaressa de Santa Coloma de Gramenet.

Ubicada en un local de 100 m2, OTP ha realitzat el projecte per a la legalització l’instal·lació elèctrica i la comunicació corresponent per a poder realitzar l’obertura de l’activitat.

divinas entradadivinas sala

Nou horari per a les terrasses de Ciutat Vella

L´ Ajuntament de Barcelona anuncia una modificació de  l’horari de tancament establert amb caràcter general a l’Ordenança de Terrasses per l’àmbit de la Rambla i Plaça Reial del Districte de Ciutat Vella.

El nou horari és el següent:

  • De diumenge a dijous, a les 01:00 hores.
  • Divendres i vigílies de festius, a les 02:00 hores.

Plaça Reial Barcelona

OTP finalitza el projecte per a un centre de formació

OTP Global Engineering finalitza el projecte del nou centre de Tau Formar a Santa Coloma de Gramenet. Aquest nou centre especialitzat principalment en la formació d’idiomes i serveis informàtics, està situat en un edifici de tres plantes de 730 m2.

A OTP hem realitzat el projecte per a obtenir la llicència d’obres, i el projecte executiu d’obres i instal·lacions per a la reforma del local, complint les necessitats de l’activitat i la normativa vigent.

Tau rececpió

Tau Aula