Dóna una empenta al teu negoci

A OTP enginyeria pensem en els emprenedors i en tots els que volen tirar endavant el seu negoci. Per això t’anunciem que durant 2015 una part dels pressupostos de la Generalitat aniran adreçats a ajudes per a empreses, amb aquestes finalitats:

  • Fomentar l’ús racional d’energia, estalvi i eficiència energètica i energies renovables.
  • Llançament de programes per afavorir la inicialització a la internacionalització.
  • Línia de subvencions per afavorir la inversió empresarial.
  • Acompanyament a la participació a fires.
  • Foment de l’E-commerce.
  • Programa per afavorir l’emprenedoria.
  • Bonificació d’empreses turístiques. Pla obsolescència.
  • Edicions o publicacions catalanes en diferents suports.
  • Incorporació com a socis en empreses d´economia social.
Si vols sol·licitar més informació,. posa´t en contacte amb els nostres socis de  Cisle, on t´ assessoraran sense cap compromís.

OTP Enginyeria inicia el projecte per a la construcció d´una nau industrial

A OTP Enginyeria de Barcelona hem iniciat la direcció d´obres per a la construcció d´una nau industrial destinada a magatzem de l´empresa dedicada a la fabricació i comercialització d´ampolles de vidre, Gamavetro; on anteriorment hem realitzat el seu projecte executiu, i el tràmit de l´agència catalana de l´aigua (ACA) per a la obtenció de la corresponent llicència d´obres tenint en compte les característiques especials del terreny.

Inauguració de l´empresa Catgas

Aquest  dijous passat vàrem assistir a la inauguració Catgas Energia, una nova empresa especialitzada en la distribució, comercialització i subministrament de gas natural i propà amb àmbit d’actuació concentrat principalment a Catalunya.

A OTP enginyeria ens hem encarregat de la llicència d´ obertura de les seves oficines principals situades a Santa Coloma de Gramenet, tambè volem agraïr al gerent de la companyia, Pere Gran, per confiar amb nosaltres en aquest nou projecte.

Des de OTP enginyeria li desitgem un gran i pròsper futur.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a un local de Fm Group

Fm Group, una empresa internacional dedicada a la comercialització de perfumería, cosmètics i productes per a la llar a inagurat recenment un local  de dues plantes amb gairebè 900 m2  de superfície total situat al barri de Sant Andreu de Barcelona.

A OTP Enginyeria hem realitzat amb èxit el projecte de comunicació prèvia d´ inici d´activitat amb certificació tècnica, i la legal·lització elèctrica.

Tramitacions de certificats energètics.

Tal com vam anunciar a principis d´ aquest any , a OTP Enginyeria podem realitzar la tramitació de certificats energètics, aquests certificats serveixen per a atorgar una qualificaciò d´eficiència energètica d´ un habitatge , el cual es obligatori en edificis de nova construcció o per a la venda o arrendament de qualsevol habitatge, també es necessari per l´ ús d´ entitats públiques que ocupin una determinada superfície en un edifici.

A OTP Enginyeria de Barcelona hem tramitat recentment un certificat per a un habitatge particular situat al municipi d´ Argentona.

 

OTP Enginyeria inicia el projecte per a la rehabilitació d´un edifici modernista destinat a oficines

OTP enginyeria inicia el projecte de rehabilitació integral de les instal·lacions d’electricitat, climatització, fontaneria, sanejament, protecció contra incendis i certificació energètica per a Levante Capital Partners, una empresa dedicada a la gestió d´ actius immobiliaris.

Aquest nou projecte es realitzarà en un edifici modernista destinat a oficines catalogat com a bé cultural d’interès local siutat a la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a la nova seu de la cooperativa La Colmena de Santa Coloma de Gramenet.

OTP Enginyeria finalitza el projecte de la legalització d’activitat, projecte d’instal·lació elèctrica, climatització i projecte obres per a la nova seu de la cooperativa La Colmena de Santa Coloma de Gramenet.

La Colmena es va fundar al 1916 com a cooperativa de consum i amb el pas dels anys s’ha convertit en una entitat d’esports i lleure, al 2016 complirà 100 d´ història.

La nova seu es trobarà en un edifici de 3 plantes ubicat al carrer Francesc Viñas, 5 de Santa Coloma on hi haurà un local social, teatre, zona de billars, zona d’escacs i oficines.

OTP Enginyeria finalitza el projecte per a uns equipaments municipals

Realitzat per al històric club de futbol Vallbona situat Nou Barris , aquest projecte ja finalitzat i a la espera de les obres pertinents, ha consistit en el projecte executiu de sanejament i fontaneria de les insta·lacions del camp de futbol.

Amb aquest projecte executiu es durà a terme  la substitució del sistema de producció d’aigua calenta sanitària dels vestidors del camp de fútbol de Vallbona, actualment alimentats des d’una instal·lació de propà, per unes bombes de calor aerotèrmiques d’alt rendiment.

 

Nou servei de tramitació de la Declaració Responsable

passat 5 d’agost es va publicar al DOGC i el 6 d’agost va entrar en vigor la nova Llei de Seguretat Industrial que afecta molt directament als procediments per legalitzar i posar en marxa una instal·lació.

A partir del 6 de novembre, la nova Llei de Seguretat Industrial contempla la utilització d’una Declaració Responsable com a únic document legal per a què la Generalitat autoritzi a posar en marxa una instal·lació. Aquesta Declaració Responsable, signada pel titular, no eximeix  de l’obligació d’entregar al mateix titular tota la documentació tècnica corresponent en funció de la tipologia d’instal·lació. A partir del 6 de novembre serà obligatori complir amb aquest procediment i a  OTP Enginyeria  s’habilitaran com a punt d’entrada d’aquesta documentació i totes les Declaracions Responsables les podran tramitar.

El

OTP Enginyeria inicia el projecte per a un magatzem de materials de construcció

Aquest mes a OTP Enginyeria ens han encarregat un nou projecte per a  la multinacional TOPCRET , una empresa dedicada a la fabricació i distribució del microcement, un material de construcció per a diverses aplicacions.

Aquest nou projecte consistirà en la legal·lització de l´activitat i la direcció de les instal·lacions de protecció contra incendis per a l´ obertura d´una nau industrial dedicada al emmagatzematge dels seus productes situada a Barbera del Vallès.