Estudis de localització i viabilitat d'un local o negoci

Serveis d'estudis de localització i viabilitat

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, ofereix serveis de valor afegit per als emprenedors que estiguin pensant en obrir o muntar un negoci. Si estàs pensant en muntar un negoci i no saps quina es la millor ubicació per que funcioni o si es viable la implantació de l'activitat en la ubicació que has triat, amb OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, pots disposar d'un estudi que t'ajudará a prendre desicions claus.

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, t'ofereix un complert estudi de localització i viabilitat que et permetrà minimitzar els riscos de la teva implantació i elaborar un pla de negoci amb les millors garanties d'èxit.

Estudis de localització

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, ofereix un estudi professional elaborat amb tecnologies de geolocalització, treball de camp i bases de dades actualitzades, que permeten seleccionar i escollir les millors ubicacions disponibles per a obrir un negoci.

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, segueix la següent mètode per a establir els estudis de localització.

1 - Detecció de les zones d'oportunitat.
2 - Visita de les zones escollides.
3 - Realització d'un treball de camp per validar dades.
4 - Anàlisi de les dades i contrast amb les fonts oficials.
5 - Informe i assessoria de la localització.
6 - Valoració de les millors opcions disponibles.
Estudis de localització i viabilitat

Els nostres clients opinen

 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!