Sobre OTP

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, al teu servei

OTP, inicials d'Oficina Tècnica de Projectes, és una empresa d'enginyeria a Barcelona. Amb una consolidada trajectòria en el sector de les enginyeries tècniques, va iniciar les seves activitats l'any 1979, quan va ser fundada per l'enginyer Jaume Perna, el seu actual director.

La especialització d'OTP és el disseny, la direcció tècnica i la legalització tècnica i administrativa de noves activitats de negoci i d'instal·lacions

Per a desenvolupar la seva activitat amb plenes garanties d'èxit i qualitat, OTP Enginyeria compta amb un equip de professionals amb una llarga experiència i una forta actitud de compromís amb el client.

Jaume Perna

Jaume Perna és el fundador d’OTP enginyeria i l’actual director. Enginyer tècnic industrial, en Jaume dinamitza i coordina els projectes a la vegada que es dedica, amb autèntica vocació de servei, a la relació amb els clients. Li agrada escapar-se a l’Alta Ribagorça per caminar, buscar bolets i estar en contacte amb la natura.

Oriol Perna

L'Oriol és el director d'Organització d'OTP. Tècnic Superior en Sistemes de Telecomunicacions i Informàtics, l’Oriol dinamitza i coordina els projectes, vetlla pel correcte desenvolupament dels processos i projectes i garanteix que OTP compleixi amb els estàndards de qualitat certificades sota les normes ISO 9001. Li agrada la música, el teatre i estar amb la família i els amics.

Héctor Fernández

Héctor Fernández és el coordinador tècnic d'OTP. Tècnic superior en electricitat, s’ocupa de la direcció tècnica dels projectes i controla la correcta execució de les instal·lacions a les obres amb una gran capacitat per adaptar-se i fer front a qualsevol mena de repte tècnic. Li agrada la lectura, les curses de muntanya, els escacs i el futbol.

Cristóbal García

Cristóbal García es el tècnic especialista en llicències d’activitat d'OTP. Tècnic Superior en Delineació, en Cristóbal desenvolupa de forma metòdica, el disseny dels planells, les memòries tècniques dels projectes i supervisa la seva aplicació fins al mínim detall. Li agraden les curses de Fòrmula1 i jugar amb els seus fills.