Projectes

Filtres:

Botiga de roba situada en un edifici històric de 5 plantes i 2200 m2 al carrer Boters de Barcelona. Hem realitzat el projecte executiu, activitat i direcció de les instal·lacions.
Projecte de la legalització d’activitat, instal·lació elèctrica, climatització i projecte d’obres per a la nova seu de la cooperativa La Colmena de Santa Coloma de Gramenet.
Local comercial de 311 m2 en planta baixa i soterrani d´un edifici d´habitatges plurifamiliar, situat al carrer Aribau de Barcelona, destinat a botiga de paisatgisme d´aquaris. On es realitza el projecte de llicència d’activitat, obres i instal•lacions
Local comercial de 126 m2 en planta baixa de un edifici de habitatges plurifamiliar, situat a la plaça Garrigó de Barcelona, destinat a clínica dental. On es realitza el projecte de llicencia d’activitat, obres i instal·lacions.
Planta baixa de 149,45 m2 d'un edifici d'habitatges plurifamiliar situat al carrer Sant Antoni de Santa Coloma de Gramenet destinat a establiment dedicat a l'elaboració de plats preparats (càtering). On es realitza el projecte d'activitat, obres i instal·lacions.
Planta baixa de 249,85 m2 d’un edifici d’habitatges plurifamiliar situat al carrer Sant Antoni de Santa Coloma de Gramenet destinat a establiment dedicat a l'elaboració de plats preparats (càtering). On es realitza el projecte d’activitat, obres i instal•lacions. 
Edifici de dues plantes amb terrassa d´uns 1260 m2 situat al carrer de la Reina Elionor, en el barri de Gràcia de Sabadell, destinat a Casal per a Gent Gran, Centre de Dia i Oficina de Benestar Social. On es realitza el projecte de llicencia d'activitat i el projecte d´instal·lació elèctrica.
Local comercial de 210 m2 en planta baixa d’un edifici d’habitatges plurifamiliar, situat al carrer de Vistalegre de Santa Coloma de Gramenet, destinat a Hosteleria mixta menor. On es realitza el projecte de llicencia d’activitat, d’obres i instal•lacions.
Local comercial de 65 m2 en planta baixa de un edifici de habitatges plurifamiliar, situat al carrer de Dalt dels Banus de Santa Coloma de Gramenet, destinat a clínica dental. On es realitza el projecte de llicencia d’activitat i instal·lacions.
Nau industrial aïllada de 2.850 m2, situada a la Carretera de Sabadell a Granollers de Lliçà de Vall, destinada a taller de manipulació de vidre. On s’ha realitzat el projecte de llicencia ambiental, el projecte de llicencia d’activitats i el projecte d’instal•lacions elèctriques. 
<< 1 2 3 4 >>