Projectes

Filtres:

Bar restaurant de 218m2 amb terrassa de 137m2, situat al Passeig Marítim de Nova Icària de Barcelona.
Hem realitzat la legal·lització de l’instal·lació elèctrica i el projecte d’obres.
Bar restaurant en un local de 212 m2 situat al casc antic de Barcelona.

S' ha realitzat la legal·lització de l’instal·lació elèctrica, el projecte d’obres i activitat, i la tramitació per a obtenir la llicència de terrassa
Pensió de 260m2 ubicada en una finca modernista del carrer Consell de Cent de Barcelona.
S'ha realitzat el projecte d'obres, activitat, i la legalització de la instal·lació elèctrica.
Local de 480m2 destinat a un gimnàs obert 24 hores situat al carrer Nicaragua de Barcelona.
S'ha realitzat la legalització de l'activitat i les instal·lacions.
Projecte de la legalització d’activitat, instal·lació elèctrica, climatització i projecte d’obres per a la nova seu de la cooperativa La Colmena de Santa Coloma de Gramenet.
Local de 78 m2 destinat a gelateria al carrer Sombrerers de Barcelona
A OTP Enginyeria hem realitzat el projecte d’obres menors per modificar-ne la distribució interior, la legalització de la instal·lació elèctrica i el projecte d’activitat.
Edifici centenari de vuit plantes destinat a oficines situat a l'avinguda Diagonal. Hem realitzat la reforma integral de la instal·laciò elèctrica i el projecte executiu de les telecomunicacions, sanejament, fontaneria, climatitzacio, i detecció d'incendis.
Edifici de vuit plantes destinat a oficines situat a l'Avinguda Diagonal de Barcelona, on s'ha realitzat la reforma integral de l´ instal·lació elèctrica, i el projecte executiu de les telecomunicacions, sanejament, fontaneria, climatització i detecció d'incendis.
Local en planta baixa i soterrani de 90 m2 d'un edifici d'habitatges plurifamiliar situada al carrer Pau Claris de Barcelona, per a Bar-Restaurant. S'ha realitzat la legalització de les instal · lacions elèctriques.
Local de 120 m2 a la planta baixa d'un edifici d'habitatges plurifamiliar al carrer Consell de Cent de Barcelona, per a un Bar-Restaurant. S'ha realitzat el projecte per legalitzar l'activitat.
<< 1 2 3 4 5 >>