Projectes

Filtres:

Proyecto de la legalización de actividad, instalación eléctrica, climatización y proyecto de obras para la nueva sede de la cooperativa La Colmena de Santa Coloma de Gramenet
Local de 78 m2 destinat a gelateria al carrer Sombrerers de Barcelona
A OTP Enginyeria hem realitzat el projecte d’obres menors per modificar-ne la distribució interior, la legalització de la instal·lació elèctrica i el projecte d’activitat.
Edifici centenari de vuit plantes destinat a oficines situat a l'avinguda Diagonal. Hem realitzat la reforma integral de la instal·laciò elèctrica i el projecte executiu de les telecomunicacions, sanejament, fontaneria, climatitzacio, i detecció d'incendis.
Edifici de vuit plantes destinat a oficines situat a l'Avinguda Diagonal de Barcelona, on s'ha realitzat la reforma integral de l´ instal·lació elèctrica, i el projecte executiu de les telecomunicacions, sanejament, fontaneria, climatització i detecció d'incendis.
Local en planta baixa i soterrani de 90 m2 d'un edifici d'habitatges plurifamiliar situada al carrer Pau Claris de Barcelona, per a Bar-Restaurant. S'ha realitzat la legalització de les instal · lacions elèctriques.
Local de 120 m2 a la planta baixa d'un edifici d'habitatges plurifamiliar al carrer Consell de Cent de Barcelona, per a un Bar-Restaurant. S'ha realitzat el projecte per legalitzar l'activitat.
Masía de 130 m2 situada al poble de Begues destinada a restaurant, s´ha realitzat el projecte d'Activitat.
Local en planta baixa de 1.140 m2 en un edifici d'habitatges plurifamiliar situat a Travessera de Gràcia de Barcelona, per a un restaurant. S'ha realitzat la llicència ambiental, les obres i les instal · lacions.
40 hectàrees de espai privat que alberguen una casa senyorial del segle XII i uns 30,000 m2 de jardins per a restaurant i banquet de celebracions
Local comercial de 441 m2 situado en la calle Moll del Gregal, 7-8-9 en el Puerto Olímpico de Barcelona, destinado a restaurante. Donde se realiza el proyecto de instalación eléctrica.
<< 1 2 3 4 5 >>