Projectes

Filtres:

Edifici de vuit plantes destinat a oficines situat a l'Avinguda Diagonal de Barcelona, on s'ha realitzat la reforma integral de l´ instal·lació elèctrica, i el projecte executiu de les telecomunicacions, sanejament, fontaneria, climatització i detecció d'incendis.
Local en planta baixa i soterrani de 90 m2 d'un edifici d'habitatges plurifamiliar situada al carrer Pau Claris de Barcelona, per a Bar-Restaurant. S'ha realitzat la legalització de les instal · lacions elèctriques.
Local de 120 m2 a la planta baixa d'un edifici d'habitatges plurifamiliar al carrer Consell de Cent de Barcelona, per a un Bar-Restaurant. S'ha realitzat el projecte per legalitzar l'activitat.
Masía de 130 m2 situada al poble de Begues destinada a restaurant, s´ha realitzat el projecte d'Activitat.
Local en planta baixa de 1.140 m2 en un edifici d'habitatges plurifamiliar situat a Travessera de Gràcia de Barcelona, per a un restaurant. S'ha realitzat la llicència ambiental, les obres i les instal · lacions.
40 hectàrees de espai privat que alberguen una casa senyorial del segle XII i uns 30,000 m2 de jardins per a restaurant i banquet de celebracions
Local comercial de 441 m2 situado en la calle Moll del Gregal, 7-8-9 en el Puerto Olímpico de Barcelona, destinado a restaurante. Donde se realiza el proyecto de instalación eléctrica.
Local comercial de 311 m2 en planta baixa i soterrani d´un edifici d´habitatges plurifamiliar, situat al carrer Aribau de Barcelona, destinat a botiga de paisatgisme d´aquaris. On es realitza el projecte de llicència d’activitat, obres i instal•lacions
Local comercial de 126 m2 en planta baixa de un edifici de habitatges plurifamiliar, situat a la plaça Garrigó de Barcelona, destinat a clínica dental. On es realitza el projecte de llicencia d’activitat, obres i instal·lacions.
Planta baixa de 149,45 m2 d'un edifici d'habitatges plurifamiliar situat al carrer Sant Antoni de Santa Coloma de Gramenet destinat a establiment dedicat a l'elaboració de plats preparats (càtering). On es realitza el projecte d'activitat, obres i instal·lacions.
<< 1 2 3 4 5 >>