Projectes

Filtres:

Local comercial de 311 m2 en planta baixa i soterrani d´un edifici d´habitatges plurifamiliar, situat al carrer Aribau de Barcelona, destinat a botiga de paisatgisme d´aquaris. On es realitza el projecte de llicència d’activitat, obres i instal•lacions
Local comercial de 126 m2 en planta baixa de un edifici de habitatges plurifamiliar, situat a la plaça Garrigó de Barcelona, destinat a clínica dental. On es realitza el projecte de llicencia d’activitat, obres i instal·lacions.
Planta baixa de 249,85 m2 d’un edifici d’habitatges plurifamiliar situat al carrer Sant Antoni de Santa Coloma de Gramenet destinat a establiment dedicat a l'elaboració de plats preparats (càtering). On es realitza el projecte d’activitat, obres i instal•lacions. 
Edifici d'habitatges plurifamiliar de 28 Habitatges i 4 locals comercials, situat al carrer de Joan Güell de Barcelona, constituït per planta baixa, entresol i sis plantes pis. On s’ha realitzat el projecte elèctric de reforma i legalització.
Edifici d'habitatges plurifamiliar de 35 Habitatges i 6 locals comercials situat al carrer Provença de Barcelona, constituït per planta baixa, entresol, sis plantes pis, àtic i sobre àtic. On s’ha realitzat el projecte elèctric de reforma de la línea repartidora.
Edifici d’habitatges plurifamiliar de 17 Habitatges i 3 locals comercials, situat a la Avinguda Sarrià de Barcelona constituït per planta baixa, entresol, sis plantes pis i àtic. On s’ha projectat l’execució de les instal•lacions elèctriques precises pels habitatges, locals comercials i serveis comuns.
Centre comercial i conjunt d’edificis d’habitatges plurifamiliars de 30.000 m2, a una illa delimitada per Rambla de Sant Sebastià, Plaça de la Vila i carrer de la Vistalegre, dins del PERI Santa Coloma Vella II del terme municipal de Santa Coloma de Gramenet. On es realitza el projecte d’instal•lacions i legalització del aparcament.
Edificació aïllada de planta baixa, situada a la zona portuària de Vilanova i la Geltrú destinat a oficines de la Seu Central de Ports de la Generalitat de la Zona Centre. On s’ha realitzat el projecte de llicencia ambiental i el projecte d'instal·lacions. 
Edifici de dues plantes amb terrassa d´uns 1260 m2 situat al carrer de la Reina Elionor, en el barri de Gràcia de Sabadell, destinat a Casal per a Gent Gran, Centre de Dia i Oficina de Benestar Social. On es realitza el projecte de llicencia d'activitat i el projecte d´instal·lació elèctrica.
Local comercial de 210 m2 en planta baixa d’un edifici d’habitatges plurifamiliar, situat al carrer de Vistalegre de Santa Coloma de Gramenet, destinat a Hosteleria mixta menor. On es realitza el projecte de llicencia d’activitat, d’obres i instal•lacions.
<< 1 2 3 4 5 >>