projectes d'instal·lacions

Instal·lacions comercials, elèctriques, tècniques i industrials.

La majoria d’edificis, locals o habitatges han de comptar amb un conjunt d’instal·lacions per poder funcionar; botigues que necessiten instal·lacions comercials; establiments que necessiten instal·lacions tècniques; tallers amb les seves instal·lacions elèctriques o industrials; vivendes o construccions amb infraestructures.

Botigues, bars, restaurants, fàbriques, oficines, hotels, poliesportius, etc. necessiten unes instal·lacions adequades per disposar de sistemes de seguretat, xarxes de telecomunicacions, fontaneria, instal·lacions elèctriques i altres instal·lacions més especifiques segons el tipus d’activitat que desenvolupin.

En qualsevol d’aquests casos és necessari complir amb una sèrie de mesures i estàndards de seguretat en totes les instal·lacions per desenvolupar una activitat. Ja siguin instal·lacions comercials, instal·lacions tècniques o instal·lacions industrials, si no estan dissenyades i executades correctament, l’activitat no podrà disposar dels permisos adequats per funcionar.

OTP, empresa d’enginyeria a Barcelona, dissenya totes les instal·lacions tècniques necessàries, executa i dirigeix el projecte i s’ocupa del compliment de totes les mesures exigides per superar les inspeccions de l’administració i obtenir la llicència d’obertura obligada.

OTP, empresa d’enginyeria a Barcelona, t’ofereix grans avantatges:

 • Visió global de tot el procés de la instal·lació. 
 • Proximitat: desenvolupem el projecte en contacte permanent amb el client. 
 • Experiència en tot tipus d’instal•lacions: 
  1. Instal·lacions elèctriques de baixa tensió. 
  2. Climatització i calefacció. 
  3. Instal·lacions de gasos combustibles. 
  4. Sistemes contra incendis. 
  5. Instal·lacions de ventilacions forçades i sistemes d’extracció. 
  6. Xarxes de telecomunicacions, veus i dades. 
  7. Sistemes d’alarma i seguretat. Instal·lacions de fontaneria. 
  8. Sistemes de refrigeració d’aigua per a processos. 
  9. Instal·lacions tècniques de captació solar tèrmica i fotovoltaica. 
  10. Instal·lacions tècniques de xarxes d’aire comprimit i compressors
  11. Instal·lacions comercials de tot tipus. 
 • Compromís en tot el procés de les instal·lacions. 
 • Contacte directe, telèfon, correu electrònic, presencial… en l’execució de les obres per a les instal·lacions.
 • Resolució dels problemes, imprevistos i adversitats que sorgeixen a les obres.
projectes d'instal·lacions

Projectes executius d'Instal·lacions

La majoria d’instal·lacions tècniques o instal·lacions comercials que es fan a Barcelona o altres municipis de Catalunya per acondicionar locals, edificis industrials, etc. tenen la seva reglamentació de seguretat. Per aquest motiu, i abans de la seva posada en funcionament, és obligatori fer la legalització de les instal·lacions amb el seu corresponent projecte i certificat.

Des d’OTP, amb la nostra experiència com a empresa d’enginyeria a Barcelona, considerem que la millor manera d’iniciar aquest procés és fer un projecte amb un estat de mesuraments que ens permeti disposar de pressupostos comparables. Si no disposem del projecte amb estat de mesuraments és molt difícil poder comparar pressupostos d’instal·lacions comercials o d’instal·lacions tècniques, perquè no parteixen d’un mateix projecte executiu.

Si disposem del projecte podrem fer un seguiment exhaustiu de les instal•lacions i de la seva posada en funcionament i evitarem tenir problemes durant les inspeccions de l’administració i per obtenir la llicència d’activitat.

A partir de projectes bàsics d’edificació també procedim a dissenyar les instal·lacions adequades a les necessitats del promotor, sempre en contacte permanent amb tots els professionals que intervenen en els diferents processos.
Subscriu-te al nostre newsletter i rebràs
informació d'interès per a la teva activitat
Escriu el teu email
Omple el formulari t'atendrem ràpidament