Estudis de localització i viabilitat d’un local o negoci

Serveis d'estudis de localització i viabilitat

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, ofereix serveis de valor afegit per als emprenedors que estiguin pensant en obrir o muntar un negoci. Si estàs pensant en muntar un negoci i no saps quina es la millor ubicació per que funcioni o si es viable la implantació de l’activitat en la ubicació que has triat, amb OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, pots disposar d'un estudi que t'ajudará a prendre desicions claus.

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, t’ofereix un complert estudi de localització i viabilitat que et permetrà minimitzar els riscos de la teva implantació i elaborar un pla de negoci amb les millors garanties d'èxit.

Estudis de localització:

OTP, empresa d’enginyeria a Barcelona, ofereix un estudi professional elaborat amb tecnologies de geolocalització, treball de camp i bases de dades actualitzades, que permeten seleccionar i escollir les millors ubicacions disponibles per a obrir un negoci.

OTP, empresa d’enginyeria a Barcelona, segueix la següent mètode per a establir els estudis de localització.

 1. Detecció de les zones d’oportunitat.
 2. Visita de les zones escollides.
 3. Realització d'un treball de camp per validar dades.
 4. Anàlisi de les dades i contrast amb les fonts oficials.
 5. Informe i assessoria de la localització.
 6. Valoració de les millors opcions disponibles.

Estudi de viabilitat:

OTP, empresa d’enginyeria, també ofereix estudis de viabilitat a Barcelona que complementen als estudis de localització. Els estudis de viabilitat permeten identificar totes les variables tècniques i legals que incideixen en la obertura d’una nova activitat o la obertura d’un negoci. Comptant amb un estudi de localització i un estudi de viabilitat les garanties d’èxit d’un negoci es multipliquen. Els estudis de viabilitat asseguren obtenir les llicències d’activitat i obertura amb més facilitat i rapidesa i, alhora permeten valorar les necessitats econòmiques derivades dels costos de reforma o adaptació d’un local o d’una activitat de negoci.

OTP, empresa d’enginyeria, te una llarga experiència en elaborar estudis de viabilitat a Barcelona en tot tipus de negocis, locals o establiments comercials. Des d’OTP, empresa d’enginyeria a Barcelona, seguim el següent mètode per a establir els estudis de viabilitat.

 1. Estudi del local segons la activitat que s’hi vulgui desenvolupar.
 2. Estudi de la normativa vigent per al desenvolupament de l’activitat.
 3. Visita del local per a emetre un diagnòstic acurat.
 4. Anàlisi dels espais disponibles en el local per a desenvolupar l’activitat.
 5. Estudi i assessoria sobre la viabilitat de l’activitat.
 6. Amb les dades recollides s'elabora un pressupost del cost de les reformes.
Subscriu-te al nostre newsletter i rebràs
informació d'interès per a la teva activitat
Escriu el teu email
Omple el formulari t'atendrem ràpidament