obertures de noves activitats

Consultoria tècnica en llicències d’obertura de noves activitats, negocis en locals, oficines, edificis, etc.

OTP assessora sobre totes les fasses necessàries per a obtenir la llicència d’obertura a Barcelona o a Catalunya i per a obrir un negoci o local amb tota seguretat i garanties legals. Des d’ OTP enginyeria vetllem per la tranquil·litat dels nostres clients assegurant que la obertura del negoci, o la posada en funcionament de les instal•lacions, seran un èxit i no tindran cap mena d’impediment legal.

Punts en els que OTP pot ajudar per aconseguir l'obertura d'una nova activitat

1 - DEFINICIÓ DEL TIPUS D'ACTIVITAT A DESENVOLUPAR
Per a planificar les necessitats futures de l’activitat s’ha de definir clarament l’activitat principal i veure quines seran les normatives que haurem d'acomplir per a obtenir la llicència d’obertura. OTP pot intervenir des d’aquest mateix moment.

2 - ELECCIÓ D'UNA ZONA PREFERENT D'UBICACIÓ
El local s'ha d’ubicar en una zona que no ofereixi impediments per a desenvolupar l’activitat i faciliti la obtenció de la llicència d’obertura a Barcelona o a altres municipis de Catalunya. OTP ajuda a prendre les decisions sobre els millors emplaçaments per a aquest fi.

3 - ESTUDI DE LES DIMENSIONS DE L'ESPAI A UTILITZAR
OTP ajuda a dimensionar l’espai segons els condicionants de l’activitat i tenint en compte futures necessitats d’ampliació, creixement o adaptacions que hauran d’anar en consonància amb la llicència d’obertura que exigeix l’ajuntament de Barcelona o de qualsevol altre municipi de Catalunya.

4 - CONSULTA SOBRE LA VIABILITAT DE L'ACTIVITAT
OTP ofereix els Serveis de consulta per a poder contrastar la viabilitat del projecte abans de decidir-se per un emplaçament concret. Aquest pas previ assegura la viabilitat i la posterior obtenció de la llicencia d’obertura a Barcelona o a Catalunya.

5 - COMPRA O LLOGUER DE L'ESTABLIMENT
L’adquisició ha de fer-se en una zona que no ofereixi impediments per al desenvolupament d l'activitat i coneixent totes les possibilitats o condicionants legals que podem trobar-nos en un futur local. OTP pot assessorar-li abans d’efectuar l’adquisició del local.

6 - ENCARREGAR UN PLA D'ADEQUACIÓ DEL LOCAL
Aquest es un punt clau en el procés, degut a que s’ha de definir la execució adequada a l’activitat per a obtenir els permisos necessaris de l’administració. La experiència d’ OTP garanteix elaborar un projecte adequat per a obtenir la llicència d’obertura a Barcelona i a altres municipis de Catalunya.

7 - EXECUCIÓ DELS PROJECTES NECESSARIS
OTP executa tots els projectes necessaris segons el tipus d’activitat que es vulgui desenvolupar. Els projectes s’executen segons les obligacions legals de les administracions per a poder disposar de la llicència d’obertura a Barcelona.

8 - SOLICITUD DE PRESSUPOSTOS A DIFERENTS INDUSTRIALS
Amb els projectes desenvolupats per OTP el pas següent es demanar pressupostos als industrials que hi puguin intervenir. Disposar d’un projecte ajuda a tenir pressupostos comparables amb diferents industrial per triar-ne els millors.

9 - ELECCIÓ DELS INDUSTRIALS QUE EXECUTARÁN LES OBRES
Per una millor gestió del procés d’obres i instal·lacions, hem de contar amb industrials de garanties. OTP, amb la seva experiència, ofereix la capacitat de presentar i recomanar les millors opcions per facilitar el compliment dels projectes en temps i costos.

10 - EXECUCIÓ DE LES OBRES DE LES INSTAL·LACIONS
Es important que OTP, o la enginyeria que realitzi els projectes, coordini i controli el desenvolupament de les obres de les instal·lacions, per a poder fer millor el procés de certificacions i garantir el compliment de tot el projecte.

11 - CERTIFICACIONS DE FINALITZACIÓ DE LES OBRES
Un cop finalitzades les obres, OTP s’encarrega de la realització del certificat final de les obres i les instal·lacions així com de la llicència d’activitat. OTP efectua totes les gestions necessàries per aconseguir superar amb èxit els controls de l’Ajuntament de Barcelona o d’altres municipis de Catalunya. 

12 - INICI DE L'ACTIVITAT
Gràcies a la col·laboració d’ OTP, el titular de l’activitat aconsegueix la llicència d’obertura a Barcelona i pot iniciar el seu negoci en el temps previst, sense desviacions de pressupost i sense problemes legals!

Obertures de noves activitats

Projectes relacionats

Els nostres clients opinen

 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!