Emprenedors i nous negocis

Guanya temps i estalvia diners! 

Som una valuosa ajuda per als emprendedors

OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, s'ofereix com un valuós aliat per aquells que vulguin emprendre un negoci i necessitin obrir un local. Per la seva dilatada experiència en tot tipus de processos d'obertura i reformes, OTP Enginyeria pot ajudar a avançar-se als problemes i a solucionar totes aquelles dificultats tècniques i legals amb les quals s'acostuma a trobar un emprenedor. 

Des d'inici de la idea fins a la inauguració del negoci

OTP Enginyeria pot fer costat a l'emprenedor des de l'inici dels seus plans fins a la posada en marxa del seu negoci, tot garantint i assegurant cada passa que necessiti fer en aspectes de pressupostos, projectes d'obra, enginyeria, instal·lacions i legalitzacions.

L'objectiu d'OTP és assegurar la tranquil·litat de l'emprenedor perquè pugui fer, amb serenitat, totes les passes necessàries per obrir el seu negoci, minimitzant el risc i aconseguint la màxima rendibilitat a futur. 

En quins passos podem ajudar-te?:

1 . Escollir l'emplaçament correcte del negoci.
2 . Elaborar un pressupost i pla d'execució realista en temps i costos.
3 . Fer o supervisar les obres i instal·lacions necessàries.
4 . Assegurar tots els requisits tècnics i legals per a l'obertura.
5 . Garantir l'aprovació de totes les inspeccions administratives.


 

Els nostres clients opinen

 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!