qualificació i certificació d´eficiència energética

Estudis d'eficiència energètica

OTP disposa d'un equip preparat per a elaborar tots els tipus d'estudis necessaris per a qualsevol auditoria d'Eficiència Energètica o per a la obtenció del Certificat d'Eficiència Energètica.

- Estudis de la limitació de la demanda energètica (LIDER).
- Estudis de la qualificació energètica (CALENER V&P i CALENER GT). 
- Estudis d'eficiència energètica.
- Certificat d´eficiència energètica (CE3X).

Auditoria i certificats d'eficiència energètica

OTP enginyeria s'ocupa de realitzar auditories d'eficiència energètica i tot el procés necessari per a la obtenció del Certificat d'Eficiència Energètica que inclou: la edificació energètica de l'edifici en la fase del projecte executiu, la Qualificació Energètica de l'edifici un cop acabat, la seva certificació i la realització dels informes pertinents, tant en format paper com en suport digital.

Certificats energètics

Els nostres clients opinen

 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!