Administradors de finques

OTP s'ocupa de la consultoria tècnica dels edificis administrats

Des d' OTP, empresa d'enginyeria a Barcelona, ens hem ocupat amb èxit de l'adequació de les instal·lacions elèctriques en més de 100 edificis d'habitatges d'acord amb la instrucció 10/2005. Tenim una llarga experiència de col·laboració amb administradors de finques oferint un excel·lent servei.

Procediment utilitzat per OTP per agilitzar el procés, obtenir el millor preu i aconseguir els permisos necessaris 

La missió d'OTP enginyeria és convertir-se en un aliat dels administradors de finques en temes de consultoria tècnica i legal, avançant-se a les necessitats legals i a les intervencions tècniques que necessiten els edificis. Per agilitzar processos, obtenir el millor preu i aconseguir l'aprovació dels permisos necessaris, OTP enginyeria assegura el compliment de tot el procés i de les passes següents:

1 . Sol·licitud de la inspecció periòdica.
2 . Realització de projectes executius amb amidaments.
3 . Sol·licituds de pressupostos a empreses instal·ladores.
4 . Direcció d'obra de les instal·lacions.
5 . Sol·licitud de segones inspeccions.
6 . Entrega del projecte i documentació tècnica a l'EIC.
7 . Sol·licitud de la inspecció periòdica.

Els nostres clients opinen

 • La seriositat, el rigor, la professionalitat i el compromís són valors fonamentals que OTP té. A més, OTP t’aporta tranquil·litat i fa que et sentis recolzat per tirar endavant el projecte.

  Gonzalo Nuñez
  Gonzalo Nuñez
  Anakena House - Modernist Bed & Breakfast
 • OTP ha aportat més professionalització a la nostra franquícia: que el franquiciat no s’hagi de preocupar dels temes burocràtics i tècnics que comporta l’obertura d’un negoci, i l’agilitat de fer-ho amb una enginyeria especialitzada.

  Montse Cubero
  Montse Cubero
  Franquicies Duldi
 • L'equip d'OTP enginyeria m’ha aportat la confiança, la professionalitat i la tranquil·litat que necessitava per al meu projecte.

  Montserrat Boza
  Montserrat Boza
  Pastelosofia - Pastisseria saludable i sense glúten
 • La rapidesa i l’operativitat d´OTP  en diferents aspectes de les tasques d'enginyeria han resultat tan tranquil·litzadors que la col·laboració ha estat un èxit rotund.

  Octavi Mestre
  Octavi Mestre
  OMA Arquitectes
 • Sempre confiem en OTP Enginyeria. Quan busquem una empresa d'enginyeria eficaç i ressolutiva per als nostres projectes no trobem un millor col·laborador que OTP.

  Oriol Flo
  Oriol Flo
  Bluemap Consulting Group
 • OTP és una empresa amb professionals de reconeguda vàlua, que sempre ens han demostrat la seva capacitat tècnica i talla personal.

  Ricard Roldan
  Ricard Roldan
  Effice - Espai Eficient

Vols saber quines solucions et podem oferir?

Contacta'ns
Vols estar informat? Subscriu-te a la nostra newsletter!